superalfi Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Salutare Care e cea mai Buna varianta de drum Buc-Tulcea? Eu o stiu doar pe cea prin Drajna pe A2 si apoi Slobozia, Harsova. Am vazut ca mai e si prin Fetesti sau chiar Cernavoda, dar nu stiu cum e drumul de legatura pana la cel de Tulcea. Merci RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Cea mai Buna varianta Buc-Tulcea? Eu am mers tot timpul numai pe ruta Buc A2- Slobozia-Harsova-Tulcea si mi se pare cea mai ok. Din ce stiu eu exista o varianta prin Cernavoda dar din auzite nu prea e ok drumul. Poate alti colegi sa stie mai bine. 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Aprilie 21, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Cea mai Buna varianta Buc-Tulcea? Exact. De varianta asta vb si eu. Sa vedem ce mai zic si altii. Merci! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Cea mai Buna varianta Buc-Tulcea? Mergi linistit pe A2-Drajna-Slobozia-Harsova. Mai este o varianta A2-Fetesti-Giurgeni-Harsova poate ceva mai rapid, drumul rezonabil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Cea mai Buna varianta Buc-Tulcea? Eu folosesc si drumul este excelent, fiind refacut in vara. Varianta prin Cernavoda. Parcurgi tot A2-ul, intrii in Cernavoda, iesi spre Seimeni, dupa Seimeni faci la dreapta spre Silistea, in Silistea ajungi la o intersectie in T, faci stanga spre Tepes Voda pana intri in E60 2A, de unde o iei pe unde doresti, eu folosesc legatura prin Mihail Kogalniceanu. Asta este traseul pe care il folosesc eu vara sa ma duc in Constanta, e liber, nu prea stie nimeni de el, nu sunt decat 2 localitati pana in E60 si soseaua e ca in palma, iar caralii lipsesc cu desavarsire. Poti sa-i dai linistit. Drumul Tepes Voda- Kogalniceanu iar e nou facut si latit, deci nici aici nu ai probleme. Doar ca mai stau balerinii la ciupeala. E difect google maps-ul si nu pot sa-ti trasez o ruta, dar crede-ma am facut drumul de zeci de ori si e cel mai bun. Drum Bun! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Aprilie 23, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Cea mai Buna varianta Buc-Tulcea? Merci de ajutor! Am rezolvat cmf indicatiilor. RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate