Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Masina de epoca

HuuLa

Postări Recomandate

Re: Masina de epoca

La prima vedere pare o warszawa http://en.wikipedia.org/wiki/FSO_Warszawa dar mai studiez:ha::ha:

Sigur e o Warszawa 223 siglele seamana http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/07/FSO_Warszawa_223_in_Wolsztyn.jpg

Motorul cica ar fi de la astia:

http://en.wikipedia.org/wiki/Perkins_Engines_Company_Limited

Oricum daca esti multumit de raspuns , daca o iei cheama-ma sa o vad si eu sunt inebunit dupa masinile vechi :tk

Editat de grandvitara
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E clar masina din al doilea link pus grandvitara !

Imi parea f cunoscuta sigla, dar nu mi-as fi adus aminte de la ce masina e.......Acum am gasit si masina unde mai vazusem aceasta sigla :

polonez09lp.jpg.d92c22f1075cd0ae00e1043a18dd8ced.jpg

Sigla e cea de la Polski Fiat fiind o stilizare a literelor FSO, "Fabryka Samochodów Osobowych" .

Link spre comentariu

Buna tuturor.Cunoaste cineva ce marca este masina aceasta?Ma intereseaza pentru o posibila restaurare.Multumesc anticipat!:wink:

[ATTACH=CONFIG]104011[/ATTACH]

Poti sa iei legatura cu Lontos Constantin care este presedintele fundatiei Lontos si Fii si organizeaza in toata tara evenimente cu retromobile,restaureaza...etc...si este o biblioteca ambulanta in ceea ce priveste masinile vechi..

Nu pot pune un link pt ca sunt foarte multe,asa ca daca esti interesat poti scrie pe google numele lui si iti apar foarte multe informatii..spor la treaba!:h5

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

sa nu-mi spui ca vrei sa restaurezi ?!

masina nu are valoare.....nu merita

Omul a spus clar ca e o masina care apartinut cindva cuiva din familie si stii desigur proverbul :"Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie".

Sincer personal cind ma voi apuca sa restaurez o masina (pina la pensie sper sa reusesc:ha::ha::ha:) va fi o masina cu valoare sentimentala si nu materiala.

Link spre comentariu

nu stiu cati dintre voi a restaurat masini de epoca. eu da si mai multe , stiu ce inseamna , in primul rand enorm de multi bani. dorinta nu este destul asa ca in primul rand te uiti bine unde investesti banii si cativa ani de nervi

Born to lose 1975-Live to win
Link spre comentariu

De acord cu tine in totalitate!Ce nu am inteles eu din ce ai scris era ca "nu merita",desigur daca le faci ca ulterior sa le vinzi poloneza de mai sus nu merita cu siguranta,insa cred ca daca o faci sa o tii pt tine nu vad de ce nu ai restaura orice marca?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare