HuuLa Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Buna tuturor.Cunoaste cineva ce marca este masina aceasta?Ma intereseaza pentru o posibila restaurare.Multumesc anticipat!:wink: :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 (editat) Re: Masina de epoca La prima vedere pare o warszawa http://en.wikipedia.org/wiki/FSO_Warszawa dar mai studiez:ha::ha: Sigur e o Warszawa 223 siglele seamana http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/07/FSO_Warszawa_223_in_Wolsztyn.jpg Motorul cica ar fi de la astia: http://en.wikipedia.org/wiki/Perkins_Engines_Company_Limited Oricum daca esti multumit de raspuns , daca o iei cheama-ma sa o vad si eu sunt inebunit dupa masinile vechi :tk Editat Aprilie 22, 2011 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HuuLa Postat Aprilie 22, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Masina de epoca MS mult.Am ramas impresionat de ce tabla poate sa aiba animala asta de masina pe ea.pot sa spun ca mi`a cazut cu tronc:grin: :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Masina de epoca E clar masina din al doilea link pus grandvitara ! Imi parea f cunoscuta sigla, dar nu mi-as fi adus aminte de la ce masina e.......Acum am gasit si masina unde mai vazusem aceasta sigla : Sigla e cea de la Polski Fiat fiind o stilizare a literelor FSO, "Fabryka Samochodów Osobowych" . REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Masina de epoca La tabla si dupa anul de fabricatie face parte cu siguranta din scoala rusa,Volga are la fel o tabla ca de tanc.Daca nu stii cine e proprietarul da-mi un pm si rezolvam si asta cu ajutorul fratilor de la "Militia " rutiera :ha::ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HuuLa Postat Aprilie 22, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Masina de epoca Se pare ca masina a facut parte din familie acum vreo 30 si ceva de ani.Trebuie sa cercetez Pe unde a umblat:wink: :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Masina de epoca Am avut una (de fapt tata) de prin '70 pana prin '75. A fost o masina ok la vremea respectiva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Masina de epoca Buna tuturor.Cunoaste cineva ce marca este masina aceasta?Ma intereseaza pentru o posibila restaurare.Multumesc anticipat!:wink: [ATTACH=CONFIG]104011[/ATTACH] Poti sa iei legatura cu Lontos Constantin care este presedintele fundatiei Lontos si Fii si organizeaza in toata tara evenimente cu retromobile,restaureaza...etc...si este o biblioteca ambulanta in ceea ce priveste masinile vechi.. Nu pot pune un link pt ca sunt foarte multe,asa ca daca esti interesat poti scrie pe google numele lui si iti apar foarte multe informatii..spor la treaba!:h5 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Masina de epoca Se pare ca masina a facut parte din familie acum vreo 30 si ceva de ani.Trebuie sa cercetez Pe unde a umblat:wink: Ai ceva vesti noi?Daca ai cumparat-o da un semn. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Masina de epoca sa nu-mi spui ca vrei sa restaurezi ?! masina nu are valoare.....nu merita Omul a spus clar ca e o masina care apartinut cindva cuiva din familie si stii desigur proverbul :"Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie". Sincer personal cind ma voi apuca sa restaurez o masina (pina la pensie sper sa reusesc:ha::ha::ha:) va fi o masina cu valoare sentimentala si nu materiala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaspar andrei Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Masina de epoca nu stiu cati dintre voi a restaurat masini de epoca. eu da si mai multe , stiu ce inseamna , in primul rand enorm de multi bani. dorinta nu este destul asa ca in primul rand te uiti bine unde investesti banii si cativa ani de nervi Born to lose 1975-Live to win Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Masina de epoca De acord cu tine in totalitate!Ce nu am inteles eu din ce ai scris era ca "nu merita",desigur daca le faci ca ulterior sa le vinzi poloneza de mai sus nu merita cu siguranta,insa cred ca daca o faci sa o tii pt tine nu vad de ce nu ai restaura orice marca? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate