Ile Dacian Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 salutari! As avea nevoie de o parere generala despre cherokee 2.5 td din 2002-2003 Cum se comporta pe sosea si in afara mai mult pe forestier-pescuit? va multumesc! Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Intrebare despre Jeep Grand Cherokee 2500 td Buna seara ! @Ile Dacian: Intrebarea ta vad ca se refera la Cherokee, deci nu-si are rostul aici. Sau ai confundat modelele ? Pentru aceasta generatie de Cherokee, motorul de 2.5 este un VM commonrail, un urmas al vechiului 2.5TD de la acelasi producator italian de motoare. Cel nou este mai performant, dar si mai complex, deci si cu potential mai mare de defecte... Daca te referi la Grand Cherokee, in acesti ani erau disponibile doar motoarele diesel in cinci cilindri de 2.7 de la Mercedes, care este oricum o alegere mult mai buna decat motorul italian... Iar pentru gratare si pescuit merg ambele, la sosea mai bun 2.7... Stabileste clar la ce masina te referi, ca sa stiu ce sa fac cu postul tau... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Aprilie 22, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Intrebare despre Jeep Grand Cherokee 2500 td scuze daca nu am postat bine, iar masina ar fi asta: si e din 2003. Multumesc! Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Iunie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: Sfat achizitie Jeep Cherokee Liberty 2003 Multumesc m-am edificat, se poate inchide .:tk Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate