Cristian1 Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 In urma a catorva probleme care le-a avut masinuta noastra in legatura cu aprinderea cu platina, am inceput sa ne orientam spre o aprindere electronica sau tranzistoriala. Am intrat pe siteul celor de la Gotronic (nu fac reclama), dar ei produc doua modele pentru Dacia, un model pentru Oltcit si inca unul pentru delcou Bosh si motociclete. Vreau sa stiu daca se potriveste una dintre cele 4 modele de aprinderi pe Suzuki SJ410, an 1984 (motor clasic si simplu). Sau daca nu se potriveste nici una dintre ele, atunci se gaseste asa ceva special pentru Suzuki SJ410 ? Daca da, atunci unde si cu cat ? Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Aprindere electronica (tranzistorizata) pentru Suzuki SJ410 aprinderea de pe Swift se potriveste perfect.Este fabricatie Denso:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Aprindere electronica (tranzistorizata) pentru Suzuki SJ410 Vrei sa renunti la platina? Eu am pus o aprindere de la Gotronic AT01, pe SJ410. Dar am pastrat si platina masinii. Am pus o platina noua. Merge OK de 2 ani. Daca pui un model care elimina platina, as fi si eu curios. O sa urmaresc topicul cu interes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Aprilie 26, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Aprindere electronica (tranzistorizata) pentru Suzuki SJ410 Salut! Se potriveste modelul AT01 fara nici o modificare ? Spune-mi ceva detalii despre ea, de unde o pot achizitiona, cum se monteaza si regleaza... Eu astept sa imi activeze contul pe Gotronic sa ii mai intreb una alta. Recunosc ca sunt paralel cu toate cele legate de aprinderea asta si cu cat aflu mai multe cu atat se micsoreaza riscul sa gresesc ceva. Ar fi frumos sa renunt la platina dar e buna si asta, macar este mai protejata si nu ne mai face probleme... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Aprindere electronica (tranzistorizata) pentru Suzuki SJ410 AT01 merge fara nici o modificare, doar ca se scoate din circuit condensatorul de la platină. Pentru performanţe optime, se poate mări distanţa la bujii până la cca 1 mm. E foarte bine descris montajul in instructiunile ce la primesti in cutia cu aprinderea. Cauta pe site-ul Gotronic reprezentantul cel mai apropiat de tine. Dar inainte de a da banii pe AT 01, mai bine intrebi producatorul daca merge cea care elimina platina. Ce mai retin eu de acum 2 ani era ca puteau face pt orice masina senzorul respectiv. Conteaza sensul de rotatie. Cred ca e mult mai bine fara platina. Asta ce o am eu limiteaza curentul ce trece prin platina, asa ca de 2 ani nu am avut nici o problema cu platina, e ca noua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Aprindere electronica (tranzistorizata) pentru Suzuki SJ410 Vedeti si aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69720-Aprindere-electronica-pe-Samurai&p=777204#post777204 Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate