gnok Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Icep un topic dedicat deoarece problema rozatoarelor in masina a revenit...pe langa faptul ca am gonit vreo 2 fix acu 5 minute...au fugit de la masina mea ...in cea a unui vecin ,care si el saracu nu mai scapa de ei...la el insa paguba e mai mare;ceva cable roase si o gramada de resturi in compartimentul motor ,noroc ca nu e masina lui de zi cu zi. Acuma...stiti ceva dispozitiv la 12 V pentru montaj permanent in masina? Sau ceva cu raza mai mare la 220V pe care l-ati probat? (stau la parter si masina e in fata balconului deci ii pot amenaja o ''raza'' catre masini , inclusiv catre cea a vecinului care e pusa in fata masinii mele). Pe net am gasit ceva la 12V dar functioneaza doar daca rozatorul atige acel dispozitiv...as vrea ceva de genul: http://thegift.bizoo.ro/vanzare/1280205/Aparat-antirozatoare--soareci--sobolani- insa sunt curios daca chiar isi face treaba. Orice idee e binevenita...multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Anti rozatoare Foarte bine ca ai deschis topicu asta. Si eu am gasit ieri in masina urme de rozator cand am facut curat. E a 3 oara si e deranjant deja. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 27, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Anti rozatoare Foarte bine ca ai deschis topicu asta. Si eu am gasit ieri in masina urme de rozator cand am facut curat. E a 3 oara si e deranjant deja. La mine e mai nasol...stand la parter migreaza si in casa daca nu inchid seara usile la balcon...de aceea as dori ceva probat si sigur ca functioneaza...(azi toamna sotia a vanat vreo 8 prin casa) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Anti rozatoare Aparat cu ultrasunete ai incercat?In marile supermarketuri (unele din ele nu toate) de fapt in depozitele din spate ale acestora sunt montate astfel de aparate pentru pasari ,rozatoare si alte animalute.Am vazut pe net ceva la dimensiuni mai mici care functioneaza la 9v. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Anti rozatoare Acest subiect s-a mai dezbatut aici:/http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59321-Dispozitive-antirozatoare./ Bafta multa! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlady_V Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Anti rozatoare Niste par de pisica pus in 2-3 locuri strategice, lipit cu putina banda izolatoare cred ca ar rezolva problema:grin: la nemti am observat asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 27, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Anti rozatoare @scaiceanu...ideea e ca nu sunt convis ca functioneaza si as fi dorit o parere gen : da functioneaza alea cu ultrasunete sau nu,nu functioneaza...si merita unu ieftin sau ceva mai scump avand garantia ca isi face treaba...am gasit pe piata la 220V incepand cu 42 lei ... @vlady...degeaba ii gonesc din masina...in casa...:ha:. + as vrea ceva cu raza mai mare de actiune (150-200 m) astfel incat sa protejeze toata parcarea din spatele blocului (aprox 6-9 masini)... Daca folositi deja asa ceva rog un link sau o denumire pe pm...sa nu facem reclama aici,oricum maine voi iesi la cumparaturi ca se ingroasa gluma... P.S. cu scuzele de rigoare rog un moderator sa uneasca topicul acesta la cel pe care mi la indicat colegul scaiceanu...multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Anti rozatoare Iti recomand: ULTRASONIC 300A costa in jur de 180lei este testat de mine . Am avut diferite aparate care nu si-au facut treaba...! Eu ma duc pe la Dunare si sunt zone unde soarecii misuna peste tot... Acest aparat a fost singurul care si-a facut treaba! Bafta multa! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Anti rozatoare In depozit la mine am un asemenea aparat cu ultrasunete, sincer nu stiu ce marca, il am de 2ani, acum nu am soareci dar in toamna cand a venit frigul au intrat trei soricei pe care i-am prins cu lipici de atunci nu mai am vazut nici macar urme de rozatoare, cat de cat are efect chiar daca intra nu cred ca suporta ultrasunetele si nu raman, eu pe sub rafturi am pus si capcane cu lipici dar din toamna nu au mai fost. Respect Raul. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate