pretorian Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Hilux....Vigo ........si in talon ce dimensiune ai trecuta? Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciocanrzv Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) Re: Hilux....Vigo pai asta iti spune-am ca in taloanele astea noi nu este trecuta nici o dimensiune de anvelope , doar pe carte mai scrie acum. Uite si niste poze cu hiluxu meu . Sunt de anul trecut din noiembrie cand am incercat sa trecem de la Secaria spre Poiana Tapului dar nu am reusit ca nu se mai vedea drumul :grin: Editat Ianuarie 28, 2011 de Astral Toyota Hilux 2.5 D-4D Skoda Octavia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 29, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 (editat) Re: Hilux....Vigo ce bata sunt, ai scris da ca in talon nu scrie nimic:grin:, pai daca militienii nu au trecut nimic nu ar trebui sa ai probleme la itp ca doar nu l-ai fabricat tu...asa ca daca te intreaba de ce nu scrie spunele sa se adreseza militie :grin:, oricum daca esti putin '' atent '' cu ingineru' treci cu brio mai ales ca masina ta arata impecabil din ce vad in poze. p.s. uite nr. meu de tel. 0744 961 681 Cristi, daca ma mai vezi prin real da un semn sa ne cunoastem si sa schimbam si noi pareri :2dr Editat Ianuarie 29, 2011 de pretorian Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciocanrzv Postat Ianuarie 29, 2011 Partajează Postat Ianuarie 29, 2011 Re: Hilux....Vigo :grin: e asa pare in poza , in realitate nu mai este asa de impecabila . ps. Ok am bagat numarul tau in telefon si daca iti vad masina prin real sau prin berceni te sun sa ne intalnim . Uite si nr meu de tel 0722.164.993 . Daca esti interesat eu mai ies din cand in cand cu niste " samuraiezi " la distractii de-astea de cateva ore pe langa buc. :banana Toyota Hilux 2.5 D-4D Skoda Octavia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu p Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Hilux....Vigo ai mers mult cu ATV in bena si cu oblonul lasat? Nu s-au luat militienii de tine ca nu se mai prea vede numarul cand e lasat oblonul? Aceiasi figara as vrea sa o fac dar nu as vrea sa am necazuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Hilux....Vigo cu atv-ul am mers doar 150 km, nu am am avut nici o problema cu nimeni, dar in concedii merg frecvent 1000-1200 km cu motorul in bena si tot cu oblonul lasat tre sa merg si nici o problema. Nu cred ca se ia cineva de chestia asta. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexcoj Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Hilux....Vigo In sfarsit am gasit un atelier care face prelate pentru bena la niste preturi normale si n-am mai stat pe ganduri, zic eu ca a iesit destul de bine. Poze maine pe lumina si cu ocazia asta il rog pe marele sef Astral sa ma ajute sa le postez maine (binenteles cu berea de riguare):2dr. http://img87.imageshack.us/i/fotografie0027z.jpg/ http://img220.imageshack.us/i/fotografie0029.jpg/ http://yfrog.com/2rfotografie0028bwj Salut! Am vazut si eu pozele cu prelata pentru bena si sincer mie nu-mi place. Caut si eu de ceva vreme o solutie pentru inchiderea benei. Scuze daca te-am deranjat cu faptul ca mie nu-mi place cu a iesit prelata pentru bena. Mie-mi place de exemplu modelul acesta. vezi imaginea din link http://www.carryboy.com/acc_softlid.php Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Hilux....Vigo Nu m-ai deranjat, fiecare are dreptul sa aleaga, pentru ce am eu nevoie e mai mult decat ok si la un pret zic eu foarte bun. In comparatie cu cele de la carryboy care sunt dintr-un material mult mai slab si la un pret exorbitant eu am ales varianta asta pe care am configurat-o singur(material prinderi). Daca iti place asa mult soft lidul ala de ce mai stai pe ganduri? p.s. nus de ce dar eu nu pot deschide acea pagina sa vad Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Hilux....Vigo Prelata aia de la Carryboy costa pe la 350 euro. E cam mult avand in vedere ca unul curios la ce ai sub ea iti croieste o gaura de aerisire foarte usor. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Hilux....Vigo Prelata aia de la Carryboy costa pe la 350 euro. E cam mult avand in vedere ca unul curios la ce ai sub ea iti croieste o gaura de aerisire foarte usor. La asta m-am gandit si eu cand am ales atelierul, la 250 lei nu e chiar asa mare paguba fata de 350 euro....... Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciocanrzv Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Hilux....Vigo Cristi , in mers prelata face galagie de la vant ? se comporta ok ? se umfla din cauza curentului ? Toyota Hilux 2.5 D-4D Skoda Octavia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Hilux....Vigo absolut deloc, de aceea am ales sa pun bridele de prindere mai dese tocmai sa nu se intampe lucrul asta. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat August 4, 2011 Autor Partajează Postat August 4, 2011 Re: Hilux....Vigo Am reusit in sfarsit sa sablez si vopsesc bara si pragurile, acum e altceva o sa revin cu poze Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat August 15, 2011 Autor Partajează Postat August 15, 2011 Re: Hilux....Vigo am revenit cu pozele Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate