pretorian Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Salutare, vad ca nu prea a mai scris nimeni despre Hilux modelul Vigo, incep eu cu o intrebare la cei mai expermentati si anume, as vrea sa schimb rotile sa pun ceva mai lat (acum am 205/70 C) si as vrea ceva 255/75/16 sau 265/85/16, cu gume M.T.-uri, dar nu prea stiu ce e cu E.T.-ul de care tot aud pe aici, daca pun una din variantele de mai sus trebuie sa mai fac vreo schimbare sau nu e necesar? Multumesc Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Re: Hilux....Vigo Salutare, vad ca nu prea a mai scris nimeni despre Hilux modelul Vigo, incep eu cu o intrebare la cei mai expermentati si anume, as vrea sa schimb rotile sa pun ceva mai lat (acum am 205/70 C) si as vrea ceva 255/75/16 sau 265/85/16, cu gume M.T.-uri, dar nu prea stiu ce e cu E.T.-ul de care tot aud pe aici, daca pun una din variantele de mai sus trebuie sa mai fac vreo schimbare sau nu e necesar? Multumesc 265/85/16 nu cred ca o sa iti incapa pe masina standard fara nici un fel de inaltare. Sunt echivalente ca inaltime cu 33". eventual cele de 255/75/16 care sunt echivalente cu 31". ET-ul se refera la cat de iesite in afara sunt rotile, in termeni directi.Distanta dintre cercul de prindere a prezoanelor la marginea jantei. ET negativ inseamna ca roata iese in afara ( in functie de valoarea ET-ului -10,-20,-30 etc...) Sper sa nu gresesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 de exemplu roti ca ale tale pot merge si la mine? 260/70/16 ar merge fara inaltare? Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 de exemplu roti ca ale tale pot merge si la mine? 260/70/16 ar merge fara inaltare? Eu am pe Toyota rosie roti 33"x10,5x15. Cu kit-ul de inaltare de 5cm de la OME au incaput cam la limita. Am situatii cand freaca in aripa pe fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Nu iti intra fara sa frece, mai mari de 31. Am incercat eu, chiar cand a aparut Vigo-ul. Freaca in spate, in aparatoarea de noroi, cand virezi. Ce arata mortal in schimb, este bara fata originala ARB. - De departe cea mai impresionanta bara din cate am vazut! Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 (editat) Salut,o sa pun maine poze cu un Hilux inaltat de mine.Sper sa-ti placa cum arata. Oricum,fara un kit profi de inaltat modele d'astea cu bascule este destul de dificil. Totusi am pacalit-o,dar am avut probleme mari cu overfender-ele alea mari de pe fata.Spatele a fost lejer de lucrat. pozele... Editat Noiembrie 15, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Totusi , cum ai pacalit-o? Ma refer la partea din fata. Eu as vrea sa pun si 35" pe a mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Rotile sunt 33x12.5x16. Body-lift de 2" parca. Masina am facut-o anul trecut si nu mai tin minte exact. Au fost destule probleme...o sa caut fisa de lucrari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Rotile sunt 33x12.5x16. Body-lift de 2" parca. Masina am facut-o anul trecut si nu mai tin minte exact. Au fost destule probleme...o sa caut fisa de lucrari. Bodyliftul ma sacaie pe mine pt ca ar trebui sa ridic si bara ARB cu troliul mai sus. Si acolo e munca multa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Se pot inalta si pivotii....cine stie bineinteles Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Salut,o sa pun maine poze cu un Hilux inaltat de mine.Sper sa-ti placa cum arata. Oricum,fara un kit profi de inaltat modele d'astea cu bascule este destul de dificil. Totusi am pacalit-o,dar am avut probleme mari cu overfender-ele alea mari de pe fata.Spatele a fost lejer de lucrat. unde ai facut asta si cam cat te-a costat cu tot cu overfendere? arata belea, cam asa vreau si eu sa o fac. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 La mine am facut-o :lol: ,deci nu m-a costat nimic... Overfender-ele trebuie modificate si "sudate" in plastic. Si aripile fata trebuie taiate.Modificari mecanice la greu. Oricum,ca sa iasa treaba profi trebuie un kit de inaltare. E plin net-ul de oferte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 1, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2008 mda, am inteles Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 La final,diferenta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 9, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2008 frumos, ai idee unde gasesc si eu overfendere din alea aplicate cum are asta din poza ta? Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Februarie 9, 2008 Partajează Postat Februarie 9, 2008 Sunt de serie,ale masinii. Gasesti,originale... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 Sunt de serie,ale masinii. Gasesti,originale... daca-mi zici si unde....numa la toyota sa nu zici. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 La oricine aduce piese originale.... La mine zic eu ca gasesti preturi bune dar atentie:sunt f f scumpe... Cere oferta la Toyota si faci comparatie cu mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 @pretorian: carryboy sau pickup.ro la preturi sub jumate din ce ofera Toyota TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 15, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2008 le-am vazut de mult pe cele de la pick-up sau carryboy dar ma indoiam de calitatatea lor, Mihai zimi te rog cat sunt la tine ca la toyo stiu cat sunt, ca sa pot face o comparatie si eventual unde ai service-ul. Multumesc Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 5, 2008 Autor Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: Hilux....Vigo asa...dupa o perioada de tacere si inactiviate la capitolul modifcari a enit zi ziua ''Z" in care m-am hotarat si am comandat liftkit, overfendere si snorkel, protectie pentru bena si totul s-a petrecut cu o rapiditate extrardinara ca nici nu am avut timp sa fac poze. M-a anuntat service-ul ca au venit piesele(cu exceptia snorkelului), au trecut pe la mine de au luat masina si dupa 3 ore ma suna si-mi spune ca e gata masina sa vin sa vad daca imi place cum vin overfenderele pe masina ca sa le poata da la vopsit, am ramas blocat cat de reede s-au miscat baietii astia, 1. Front axle -2x new pair OME HD Coil Springs +30 mm(+120 kg'sload) -2x New OME Nitrochearger front struts -2x new OME Trim packhers +5 mm 2. REAR AXLE - 2x New OME Dakar Leaf springs (medium load) -2x New nitrochearger rear shoc absorbers -2x New OME Polyurethane spring eye bush kis -4x New OME U Bolts -1x New OME Greaseabl shackle kit Acum tre sa gasesc unde sa fac unghiul de fuga si cadere :?: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Re: Hilux....Vigo dat fiind ca suntem "colegi de suferinta" astept cu interes pozele si pe PM o descriere detaliatata a preturilor componentelor pe care le pui. O sa iti calc pe urne curand :h5 TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 6, 2008 Autor Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: Hilux....Vigo imediat ce reusesc sa fac poze le pun si te tin minte si cu preturile si chiar cu o recomandare de service daca esti interesat :h5 Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Re: Hilux....Vigo impartasim orice informatie ... eu inca astept la coada pentru vopsit bullbar si overfendere ca sa pot trece la pasul urmator TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 10, 2008 Autor Partajează Postat Martie 10, 2008 Re: Hilux....Vigo azi am luat masina si sunt super incantat de cum a iesit, daca tu mai astepti la vopsit pt. overfendere, ale mele sunt vopsite si deja puse pe masina si arata intr-un fel....nu am reusit sa fac poze caci ploua dar promit in curand.... Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate