pretorian Postat Martie 12, 2008 Autor Partajează Postat Martie 12, 2008 Re: Hilux....Vigo poze cu acaretu' dupa modificare, nu sunt foarte reusite dar asta e... Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 12, 2008 Autor Partajează Postat Martie 12, 2008 Re: Hilux....Vigo altele Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Martie 12, 2008 Partajează Postat Martie 12, 2008 Re: Hilux....Vigo foarte fain a iesit... acuma, cateva intrebari 1. din ce material sunt overfender-ele? (un pret pe PM daca se poate) 2. mi-a placut kit-ul de la OME (un pret pe PM daca se poate) 3. am vazut ca nu ai taiat grilajul din spatele cabinei ci ai ales varianta sa tai capitonajul, eu am taiat grilajul in ideea ca o sa o acopar... dar o sa mai dureze 4. ce dimensiune ai la cauciucuri? 5. ai montat cumva flanse? in speranta ca nu deranjez cu atatea intrebari astept un raspuns :hi Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 13, 2008 Autor Partajează Postat Martie 13, 2008 Re: Hilux....Vigo salut, nu deranjezi 1. sunt din plastic (nu e casant) 2. ai raspuns pe pm si la 1 3. nici nu-l tai ca e bun asa cum e, ocazional mai car cate ceva si protejaza. 4. 235/70/16 5. nu, dar daca nu gasesc jante mai late ma gandesc sa pun flanse. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 13, 2008 Autor Partajează Postat Martie 13, 2008 Re: Hilux....Vigo din ciclul intamplari comice, obisnuit cu camionasul sa ma urc pe unde pot cand nu gasesc parcare o patii si cu masina de servici :ha: noroc ca nu am atins nimic pe dedesubt. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 Re: Hilux....Vigo hai sa populez si eu topicul asta cu poze desi toate modificarile o sa le postez in topicul meu de prezentare. Am vopsit bara si overfenderele, mie imi place cum a iesit... sper ca si voua. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 Re: Hilux....Vigo hai sa populez si eu topicul asta cu poze desi toate modificarile o sa le postez in topicul meu de prezentare. Am vopsit bara si overfenderele, mie imi place cum a iesit... sper ca si voua. f bine arata! trebuie roti! roti! Roti! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 Re: Hilux....Vigo Frumoasa. Lipsesc proiectoarele din bara. E totusi ciudata linia dintre aripa si bara. Oare ar fi necesare niste overfendere ca sa fie la aceeasi linie aripa cu bara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 Re: Hilux....Vigo e reflexia ciudata in zona aia. Overfenderele acopera partea dreapta a aripii. Ce-i drept originalele Toyota sunt un pic mai mari dar si de 3 ori mai scumpe. Proiectoarele din bara sunt comandate ... le luasem inainte sa mi se puna piticii pe bara, acu nu fac alte achizitii pana nu or veni alea... sa vad daca se potrivesc ele sunt pentru bara veche. Rotile si proiectoarele pe bara sunt urmatoatele pe lista ... inca nu ma hotarasc care sa ocupe prima pozitie :)) sa fie 245 sau 265 ... nu ma decid in privinta cauciucurilor, cu proiectoarele o sa rezolv la Rasnov cand o sa va iau capacelele de la ale voastre sa fac probe ... Cine vinde IFN in tara (pick-up.ro are de 200mm si mi se par un pic cam mari, ma gandesc la ceva 150-160mm) ? TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 Re: Hilux....Vigo ARB e ARB... Nu poate nimeni sa le faca ca ei. Arata super! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 17, 2008 Autor Partajează Postat Martie 17, 2008 Re: Hilux....Vigo felicitari, arata beton Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 19, 2008 Autor Partajează Postat Martie 19, 2008 Re: Hilux....Vigo am reusit sa montez si snorkel-ul, o sa fac poza. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 Re: Hilux....Vigo vazand pozle nu pot remarca decat ca e mare diferenta intre cum arata masina cu un bullbar ARB si unul cu design home made! In rest, super ok. Daca e vb de proiectoare IPF, poti trece pe la mine sa faci o vizualizare cu un set , rotunde, mari. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 28, 2008 Autor Partajează Postat Martie 28, 2008 Re: Hilux....Vigo in farsit am reusit sa pozez nasu' :-P Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Hilux....Vigo am reusit sa mai pun ceva :banana si anume proiectoare, le-am montat pe grilajul original de la bena si nu am idee cum sa ascund cablurile....o sa fac o poza sa vedeti, daca are careva idee sa o scrie va rog. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 (editat) Re: Hilux....Vigo In sfarsit am gasit un atelier care face prelate pentru bena la niste preturi normale si n-am mai stat pe ganduri, zic eu ca a iesit destul de bine. Poze maine pe lumina si cu ocazia asta il rog pe marele sef Astral sa ma ajute sa le postez maine (binenteles cu berea de riguare):2dr. http://img87.imageshack.us/img87/854/fotografie0027z.jpg http://img220.imageshack.us/img220/5206/fotografie0029.jpg http://a.yfrog.com/img99/4968/fotografie0028bw.jpg http://img87.imageshack.us/i/fotografie0027z.jpg/ http://img220.imageshack.us/i/fotografie0029.jpg/ http://yfrog.com/2rfotografie0028bwj Editat Octombrie 10, 2011 de Astral Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csb Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Hilux....Vigo Salut,la prelata cum ai rezolvat inchiderea oblonului,deoarece acesta nu are un blocaj cu o yala.sunt interesat pt l200 numai ca nu stiu cum sa rezolv aceasta problema. Multumesc:tk CSB Mitsubishi Pajero 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Hilux....Vigo pe mine nu m-a interesat acest lucru, dar banuiesc ca poti pune un lacat ceva, cablul are la fiecare terminatie cate o carabina si le agat una de alta Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hilux2009 Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Hilux....Vigo am reusit sa mai pun ceva :banana si anume proiectoare, le-am montat pe grilajul original de la bena si nu am idee cum sa ascund cablurile....o sa fac o poza sa vedeti, daca are careva idee sa o scrie va rog. Le treci prin spatele grilajului benei si din loc in loc pui niste bride din alea de plastic cu zimti, ca acelea care se pun sa nu ''plece'' capacul de plastic de pe janta. Eu asa mi-am mascat cablul de la antena CB si nu se vede absolut nimic. Apropo, unde ai facut instalatia electica pentru proiectoare, cumva la service-ul din Popesti ? Intreb pentru ca vreau si eu sa-mi pun proiectoare sus pe grilajul benei. :grin: Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012. Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Hilux....Vigo Apropo, unde ai facut instalatia electica pentru proiectoare, cumva la service-ul din Popesti ? Intreb pentru ca vreau si eu sa-mi pun proiectoare sus pe grilajul benei. :grin: daca te uita-i mai atent asa le-am prins de vreo 2 ani :grin: nu, mi le-a montat un prieten care se ocupa cu asa ceva:grin: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pngflorin Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: Hilux....Vigo Accesoriile si prelata cat te-au costat ? Ma intereseaza pt un Hilux 2007, extra cab. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Hilux....Vigo Accesoriile si prelata cat te-au costat ? Ma intereseaza pt un Hilux 2007, extra cab. pai ce accesorii te intereseaza? prelata 250 lei Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciocanrzv Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Re: Hilux....Vigo salut Pretorian . Frumos agregatu' :brL-am vazut de cateva ori la Realu' din berceni si la impotmoliada 2010 si as fi vrut sa te intreb daca de cand ti-ai pus pe masina gumele astea de 235/70/16 ai trecut cumva pe la ITP sau pe la RAR pt verificare ? sau daca ai facut ceva omologare , modificare in acte , .... ? Toyota Hilux 2.5 D-4D Skoda Octavia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Hilux....Vigo salut Pretorian . Frumos agregatu' :brL-am vazut de cateva ori la Realu' din berceni si la impotmoliada 2010 si as fi vrut sa te intreb daca de cand ti-ai pus pe masina gumele astea de 235/70/16 ai trecut cumva pe la ITP sau pe la RAR pt verificare ? sau daca ai facut ceva omologare , modificare in acte , .... ? Salut, nu e nevoie am trecut in talon si in carte dimensiunile ''legale" pentru Hilux, am asa intre 205 si 265/70/16 deci intre dimensiunile astea sunt "legal" :grin: . Iar daca zici ca ai vazut masina la real in decursul anului 2010 (cu exceptia imotmoliadei) am pe ea 265/75/16 si am facut si un itp asa si no problemo asta e singura poza cu rotile astea. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciocanrzv Postat Ianuarie 27, 2011 Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Re: Hilux....Vigo multam frumos pentru raspuns . Te intrebam pt ca si eu am un Hilux pe care am anvelope 235/70R15 si ma gandeam ca atunci cand voi ajunge la ITP se vor lua de faptul ca nu sunt specificate in CI ( eu am talon nou si nu este trecuta nici o dimensiune in el ) . Toyota Hilux 2.5 D-4D Skoda Octavia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate