apostolioanradu Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Se poate face in vreun fel sa izolez fisele ca sa nu imi mai fure scanteia? Am trecut cu jucaria (frontera sport c20ne) mea printr-o balta de jumatate de metru si s-a simtit imediat ca a aruncat apa la fise. Din fericire motorul era cald si a evaporat repede, dar as prefera sa rezolv problema. Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Furat scanteie exista un spray special, nu mai stiu cum ai spune... nu se mai lipeste apa de ele, se da si pe capacul distribuitorului si in interior, sa nu se mai abureasca. din ce imi amintesc are efect vreo 3 luni de la aplicare, apoi repeti operatiunea! eu am testat acum ceva timp si a avut efect. frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Furat scanteie exista un spray special, nu mai stiu cum ai spune... Nu se mai lipeste apa de ele, se da si pe capacul distribuitorului si in interior, sa nu se mai abureasca. Din ce imi amintesc are efect vreo 3 luni de la aplicare, apoi repeti operatiunea! Eu am testat acum ceva timp si a avut efect. wd-4 0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Furat scanteie WD 40 ? asta nu este renumitul degripant? are si proprietatea asta? o sa-l intreb pe cel care mi-a pulverizat 2-3 jeturi cum se numea sprayul, dar sigur era ceva special pentru fise de bujii si delcou, pt ca avea si o poza cu acestea pe el... frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Furat scanteie WaterDisperser-40. Eu am folosit cu succes la un Mitsu benzinar care se oprea des la trecerea prin balti de noroi. Daca dai o cautare pe forum,te lamuresti singur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apostolioanradu Postat Mai 3, 2011 Autor Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Furat scanteie Va multumesc, voi cauta Opel Frontera Sport 2.0i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate