Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Furat scanteie

apostolioanradu

Postări Recomandate

Se poate face in vreun fel sa izolez fisele ca sa nu imi mai fure scanteia? Am trecut cu jucaria (frontera sport c20ne) mea printr-o balta de jumatate de metru si s-a simtit imediat ca a aruncat apa la fise. Din fericire motorul era cald si a evaporat repede, dar as prefera sa rezolv problema.
Opel Frontera Sport 2.0i
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Furat scanteie

exista un spray special, nu mai stiu cum ai spune... nu se mai lipeste apa de ele, se da si pe capacul distribuitorului si in interior, sa nu se mai abureasca. din ce imi amintesc are efect vreo 3 luni de la aplicare, apoi repeti operatiunea!

eu am testat acum ceva timp si a avut efect.

frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1

frontera B 2.2 16v sport - de plimbare

Link spre comentariu

exista un spray special, nu mai stiu cum ai spune... Nu se mai lipeste apa de ele, se da si pe capacul distribuitorului si in interior, sa nu se mai abureasca. Din ce imi amintesc are efect vreo 3 luni de la aplicare, apoi repeti operatiunea!

Eu am testat acum ceva timp si a avut efect.

wd-4 0

Link spre comentariu

WD 40 ? asta nu este renumitul degripant? are si proprietatea asta?

o sa-l intreb pe cel care mi-a pulverizat 2-3 jeturi cum se numea sprayul, dar sigur era ceva special pentru fise de bujii si delcou, pt ca avea si o poza cu acestea pe el...

frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1

frontera B 2.2 16v sport - de plimbare

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare