Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ati simtit cutremurul ?

jantorero

Postări Recomandate

Re: Ati simtit cutremurul ?

In Bucuresti, in Baneasa, s-a simtit binisor chiar... Doua "episoade", primul mai slab in intensitate... La al doilea, monitorul calculatorului s-a clatinat... "Inviorarea" perfecta!

"Umblati cu bine!"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai degraba l-am auzit , si am percutat instantaneu .Nu pot uita cit de terifiant e mugetul mortii , in secundele de dinainte . .

E unul din cele mai mari temeri ale mele , pentru ca nu poti face aproape nimic decit sa te misti repede . Eu mai aveam de deschis usa exterioara si stateam ca un arc pregatit s-o insfac pe fica-mea cu tot cu asternuturi si sa urlu la nevasta-mea sa-i dau evacuarea in curte .Dormim la parter , putem iesi in 2 secunde , dar numai daca nu se hitina peretii mai serios si nu se blocheaza blestematia de usa metalica exterioara . In cazul asta ramin in fata usii , unde plafonul e o placa subtire din beton armat la care intentionat a fost lasat inglobat in plafon un esafodaj de sustinere din lemn , supradimensionat , ramas ca si cofrag pierdut .Si astept , la mila Domnului , cind ti-ai terminat zilele de la Al de sus nu te mai ajuta nici AirForce1.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

ca de obicei ......ne-aU aparat falnicii nostri munti , multumim inca o data . m-am tot gandit ,daca era Vrancea cu seismele sale binecunoscute in judetul Mures , oare pana unde se resimtea ?:ha:

Editat de Astral
amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

Nu a fost cine stie ce ... Mai bine asa mai dese si mai mici decat rare si mari (sa ne pazeasca Dumnezeu de d'alea cum cum am mai vazut ca acum eram 2 maxim 3 insi pe forum ... :grin:)... E bine ca s-a mai descarcat de energie zona Vracea ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Nu a fost cine stie ce ... Mai bine asa mai dese si mai mici decat rare si mari (sa ne pazeasca Dumnezeu de d'alea cum cum am mai vazut ca acum eram 2 maxim 3 insi pe forum ... :grin:)... E bine ca s-a mai descarcat de energie zona Vracea ...

Mda...tre` sa-mi iau neaparat internet mobil (VDF, RDS...), ce-o fi , ca aia care zici ca raman pe aici , pe forum , o sa faca numai prostii.......:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Ifractorii ramasi in viata abia asteapta sa sfartece lesurile ca hienele... Astrale ... de fapt daca "forum guarzii" au wireless in conditiile in care releele conexului sau ale dialogului raman in picioare ... si daca nu raman se gasesc solutii ...se ia si s-o pune un releu bun pe undeva in vreun copac care o mai ramane alive .... sau il dam in leasing la vreo cioara sa il care ... :ha:

Link spre comentariu

ce imi place ca va dati toti cu parerea dar nu l-ati simtit nici unul ( cel putin dupa ora la care ati postat ) daca era vreo unul care l-a simtit in direct , ar fi reactionat pe loc, nu dupa stirile alarmante de la ora x.

Hai sa vorbim discutii ca sa nu ne ia somnul:uameni

Va place can canul ca la magar..,..fuga.

hai sa postam:pt

Link spre comentariu

Ce neseriosi ...ei dormeau de rupeau perna la ora aia ... Macar au fost sinceri si au spus ca nu l-au simtit ... :ha:

Link spre comentariu

Eu chiar l-am prins pe bune , asa embrionar cum a fost . Pe la ora aia imi crapa ochii , si chiar primul gind a fost ca cel putin e ceva lumina si nu noapte neagra ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Hmm acum m-am prins de ce cainele meu a fost agitat sambata seara iar noaptea nu a dormit deloc .....

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Hmm acum m-am prins de ce cainele meu a fost agitat sambata seara iar noaptea nu a dormit de loc .....

Asta ar fi un motiv temeinic ca romanii sa mai adopte din cainii comunitari........dar sa-i tina in case, ca pe orice caine de companie, nu sa ii arunce inapoi pe strada.....

Link spre comentariu

eu l-am simtit pe bune.

era seara mea de garda la fii-mea, si tocmai incercam s-o adorm cand am simtit un hatana-ma usor. si scurt.

in secunda 2 s-au aprims niste becuri in blocul de vis-a-vis si au inceput cainii sa urle.

in secunda 3 dormeam si eu si fii-mea :grin:

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

cind a fost cutremur?! daca stai in intersectie unde trec tramvaie, autobuze si tiruri, cutremurele sint constante. si daca stai la dristor sau la ramnic, unde ai si metroul fix sub bloc... asa ca de la 6 grade incolo se mai simte ceva...

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare