jantorero Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 (editat) Am crezut ca s-a produs o explozie, era 05:23...! Editat Octombrie 29, 2018 de Astral Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? In Bucuresti, in Baneasa, s-a simtit binisor chiar... Doua "episoade", primul mai slab in intensitate... La al doilea, monitorul calculatorului s-a clatinat... "Inviorarea" perfecta! "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? Mai degraba l-am auzit , si am percutat instantaneu .Nu pot uita cit de terifiant e mugetul mortii , in secundele de dinainte . . E unul din cele mai mari temeri ale mele , pentru ca nu poti face aproape nimic decit sa te misti repede . Eu mai aveam de deschis usa exterioara si stateam ca un arc pregatit s-o insfac pe fica-mea cu tot cu asternuturi si sa urlu la nevasta-mea sa-i dau evacuarea in curte .Dormim la parter , putem iesi in 2 secunde , dar numai daca nu se hitina peretii mai serios si nu se blocheaza blestematia de usa metalica exterioara . In cazul asta ramin in fata usii , unde plafonul e o placa subtire din beton armat la care intentionat a fost lasat inglobat in plafon un esafodaj de sustinere din lemn , supradimensionat , ramas ca si cofrag pierdut .Si astept , la mila Domnului , cind ti-ai terminat zilele de la Al de sus nu te mai ajuta nici AirForce1. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? Ciar nu intelegeam de ce am dormit asa bine...am fost leganat :tk Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? La Sibiu nu s-a simtit ...sau cel putin eu nu l-am simtit desi nu dormeam la ora respectiva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 (editat) Re: Ati simtit cutremurul ? ca de obicei ......ne-aU aparat falnicii nostri munti , multumim inca o data . m-am tot gandit ,daca era Vrancea cu seismele sale binecunoscute in judetul Mures , oare pana unde se resimtea ?:ha: Editat Octombrie 29, 2018 de Astral amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Scorpion DSI Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? am simtit doar monitorul oscilind si am zis ca s-a urcat pisica:grin: dimineata am aflat de cutremur La cat mai multe ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? l-am simtit ... ca am antrenament m-am intors pe partea cealalta si mi-am continuat somnul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? Nu a fost cine stie ce ... Mai bine asa mai dese si mai mici decat rare si mari (sa ne pazeasca Dumnezeu de d'alea cum cum am mai vazut ca acum eram 2 maxim 3 insi pe forum ... :grin:)... E bine ca s-a mai descarcat de energie zona Vracea ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? Nu a fost cine stie ce ... Mai bine asa mai dese si mai mici decat rare si mari (sa ne pazeasca Dumnezeu de d'alea cum cum am mai vazut ca acum eram 2 maxim 3 insi pe forum ... :grin:)... E bine ca s-a mai descarcat de energie zona Vracea ... Mda...tre` sa-mi iau neaparat internet mobil (VDF, RDS...), ce-o fi , ca aia care zici ca raman pe aici , pe forum , o sa faca numai prostii.......:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? Ifractorii ramasi in viata abia asteapta sa sfartece lesurile ca hienele... Astrale ... de fapt daca "forum guarzii" au wireless in conditiile in care releele conexului sau ale dialogului raman in picioare ... si daca nu raman se gasesc solutii ...se ia si s-o pune un releu bun pe undeva in vreun copac care o mai ramane alive .... sau il dam in leasing la vreo cioara sa il care ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? In Craiova nu s-a simtit nimic, cel putin eu n-am simtit nimic. Bine ca s-a terminat cu bine pentru toti! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? In Ploiesti nu s-a simtit dar...ciudat pana la 3 noaptea nu am putut sa adorm! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? in vama veche nu sa simtit....sau nu lam simtit eu:x Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? ce imi place ca va dati toti cu parerea dar nu l-ati simtit nici unul ( cel putin dupa ora la care ati postat ) daca era vreo unul care l-a simtit in direct , ar fi reactionat pe loc, nu dupa stirile alarmante de la ora x. Hai sa vorbim discutii ca sa nu ne ia somnul:uameni Va place can canul ca la magar..,..fuga. hai sa postam:pt Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? Ce neseriosi ...ei dormeau de rupeau perna la ora aia ... Macar au fost sinceri si au spus ca nu l-au simtit ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? Ar fi fost culmea sa zica ca s-au culcat in pat si s-au trezit pe jos:ha::ha: Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? Eu chiar l-am prins pe bune , asa embrionar cum a fost . Pe la ora aia imi crapa ochii , si chiar primul gind a fost ca cel putin e ceva lumina si nu noapte neagra ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? Evgheny, eu l-am prins pe bune, asa cum am scris mai devreme... "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? Cand a fost mai nene?:sl1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 (editat) Re: Ati simtit cutremurul ? Hmm acum m-am prins de ce cainele meu a fost agitat sambata seara iar noaptea nu a dormit deloc ..... Editat Mai 2, 2011 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? Hmm acum m-am prins de ce cainele meu a fost agitat sambata seara iar noaptea nu a dormit de loc ..... Asta ar fi un motiv temeinic ca romanii sa mai adopte din cainii comunitari........dar sa-i tina in case, ca pe orice caine de companie, nu sa ii arunce inapoi pe strada..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Ati simtit cutremurul ? eu l-am simtit pe bune. era seara mea de garda la fii-mea, si tocmai incercam s-o adorm cand am simtit un hatana-ma usor. si scurt. in secunda 2 s-au aprims niste becuri in blocul de vis-a-vis si au inceput cainii sa urle. in secunda 3 dormeam si eu si fii-mea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 29, 2014 Autor Partajează Postat Martie 29, 2014 Re: Ati simtit cutremurul ? UP ! Parca a dat cu un baros mai mare in casa....daca nu anunta la tv nu credeam ca a fost cutremur! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 29, 2014 Partajează Postat Martie 29, 2014 Re: Ati simtit cutremurul ? cind a fost cutremur?! daca stai in intersectie unde trec tramvaie, autobuze si tiruri, cutremurele sint constante. si daca stai la dristor sau la ramnic, unde ai si metroul fix sub bloc... asa ca de la 6 grade incolo se mai simte ceva... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate