alexb25 Postat Martie 29, 2014 Partajează Postat Martie 29, 2014 Re: Ati simtit cutremurul ? http://www.snas.ro/index.php Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Octombrie 28, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2018 Re: Ati simtit cutremurul ? Sa marcam si acest seism!!! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Octombrie 28, 2018 Partajează Postat Octombrie 28, 2018 Re: Ati simtit cutremurul ? La Horezu 1550 m, eu nu am simtit nimic.. Am aflat de la stiri.. :-P Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianhaulica Postat Octombrie 29, 2018 Partajează Postat Octombrie 29, 2018 Re: Ati simtit cutremurul ? La Iasi s-a simtit. (Na... daca copiii te tin treaz..... :| ) Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998 0745-009633 cristianhaulica@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirceas Postat Octombrie 29, 2018 Partajează Postat Octombrie 29, 2018 Re: Ati simtit cutremurul ? Se spune ca nu a fost cutremur. A scapat Ion Tiriac portofelul pe jos si de aia s-a zguduit asa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 29, 2018 Partajează Postat Octombrie 29, 2018 Re: Ati simtit cutremurul ? Se spune ca nu a fost cutremur. A scapat Ion Tiriac portofelul pe jos si de aia s-a zguduit asa. Asa o fi fost ... Oricum, de frica sa nu se repete, n-am mai dat ceasul inapoi .... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 (editat) Re: Ati simtit cutremurul ? Stiu ca e cam off-topic...dar stie cineva unde pot gasi o casa in ferentari?..........? Cred ca ai gresit forumul ''fata mea''... :uameni Editat Noiembrie 2, 2018 de Astral Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator liran2005 Postat Noiembrie 3, 2018 Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 Re: Ati simtit cutremurul ? I felt it really hard (sorry for bad language) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate