Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A fost furat un troliu

nikepatrol

Postări Recomandate

Vizitator koala

Nelule, zi mah frate, cat vrei sa dai pe ele ? ... ca poate scutesc manopera hotilor, deducem TVA-ul si ti le dau chiar eu :ga ... n-am eu norocul asta, nu mai exista niciun prost cu MT-uri pe jante de 17" :ga ...

Dane, trec adesea pe stradutele de pe langa Tineretului, pe langa masina ta :ga ... cred ca o iau cu totul intr-o dimineata, pun sufa pe ea, si ti-o las mai incolo, pe la Budapesta :ga ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Radem, radem... dar astea-s comenzi, si oameni stiu ce fac..

Mai ales ca piata e relativ limtata..

Alarma nu face fata la rapiditatea cu care umbla ei.. pana incepe sa sune.. pana se imbraca omul si coboara... sanse f reduse sa mai gaseasca lucrul pe masina..

O solutie ar fi vopsirea lor, si nu glumesc.. (bine, pe langa restul, adica sudare piulite... etc) Baniesc ca unul vopsit intr-o culoare oarecare e mai greu de plasat.. si mai usor de recunoscut.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Dane, trec adesea pe stradutele de pe langa Tineretului, pe langa masina ta :ga ... cred ca o iau cu totul intr-o dimineata, pun sufa pe ea, si ti-o las mai incolo, pe la Budapesta :ga ...

...si ii poti lasa un bilet batut in cuie pe un pom; posesorului unei toyote bla bla: pentru ca tineati masina nespalata pe strada, am trecut si am ridicat-o sa-i facem un dus, ca pute! Amenda si albumul foto le primiti prin posta in cateva zile, ramburs... Semnat, Politia Boschetara & Primenaria :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Alarma nu face fata la rapiditatea cu care umbla ei.. pana incepe sa sune.. pana se imbraca omul si coboara... sanse f reduse sa mai gaseasca lucrul pe masina..

Da si sa dea dracu sa cobor...ca sigur uit sa pun botnita la catel si nici nu cred ca imi aduc aminte cum trebuie sa il strig sa dea drumul....

Tico

BMW 525d

Mercedes 412

Terrano2 2.7 TD

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare