zep Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Caut un coleg din bucuresti cu o platforma si un loc de parcare. Am o masina la bucuresti care trebuie ridicata saptamana aceasta de unde se afla acum si parcata undeva pana imi gasesc timp sa vin dupa ea. Este vorba de o toyota hilux . Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Ajutor la bucuresti Suna la Dok......0727.477.877......are ce-ti trebuie......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 (editat) Re: Ajutor la bucuresti Se pare ca sambata plec in Estonia. Daca nu rezolvi nimic pana atunci, pot s-o iau cu mine pana la Cluj sau unde iti vine mai bine. 0722.446.442 Editat Mai 4, 2011 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Ajutor la bucuresti Te pot ajuta cu loc de parcare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 4, 2011 Autor Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Ajutor la bucuresti va multumesc cu o parte din voi am vb la telefon , pana la urma se pare ca o rezolvam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 14, 2011 Autor Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: Ajutor la bucuresti topicul se poate inchide cu deosebite multumiri domnului yonutz care si-a sacrificat timpul si nervii, masina a ajuns cu bine la el in curte :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate