Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Subaru Boxer

mirciulica

Postări Recomandate

Va salut dragi amici.

Stiu ca mai era un topic despre aceasta masina dar nu-l gasesc.

Asadar imi cer scuze moderatorilor ca deschid altul.

As avea rugamintea cetre cei care au aceasta masina sa ne dea cateva detalii.

Mentionez ca sunt interesat de motorizarea boxer, cea diesel si doar atat.

Multumesc anticipat tuturor.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Subaru Boxer

Boxer este modelul de motor, respectiv modul de dispunere al pistoanelor, la un unghi de ~180 grade, in functie de producator.

Ce model de Subaru te intereseaza comportamentul acestu motor?

Am mers cu Impreza Boxer Diesel si am fost f placut impresionat, foarte silentios si mai economic decat ce am eu pe Golf. De asemenea nu duce lipsa de putere.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Boxer este modelul de motor, respectiv modul de dispunere al pistoanelor, la un unghi de ~180 grade,

Completare: La Subaru toate motoarele sunt boxer. Pana nu demult toate erau benzinare, acum au facut si un diesel, dar tot boxer.

Samurai incepator
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Buna. Tocmai ce am achizitionat si eu un Subaru Impreza, mai de familie, 1.6 TS , benzina, 4x4 permanent interesant ca are si reductor hi-lo. Motorul e boxer, dar nu stiu ce distributie are, pe lant sau curea. Ulei am aflat ca incap 4,20 litri si recomandat e 10w-40. ( eu, sincer, vroiam sa-i pun 5w-30).

Nissan Patrol Y61 2,8 TD6 an 2000

Audi A4, 1,9 TDI, quattro, an 2000

Passat 1,9 TDI, 4motion, an 2003, albastru - FURAT in Bulgaria (22-23 iunie 2011)

Link spre comentariu

Buna. Tocmai ce am achizitionat si eu un Subaru Impreza, mai de familie, 1.6 TS , benzina, 4x4 permanent interesant ca are si reductor hi-lo. Motorul e boxer, dar nu stiu ce distributie are, pe lant sau curea. Ulei am aflat ca incap 4,20 litri si recomandat e 10w-40. ( eu, sincer, vroiam sa-i pun 5w-30).

Distributia este pe curea. Aproape identic asezata cu cea de Oltcit :rsp

Link spre comentariu

Multam. O sa fac o discutie noua, sa pun si poze cu masina, pt ca aici, colegul nostru se referea la diesel si sa nu incurcam pe cineva.

Nissan Patrol Y61 2,8 TD6 an 2000

Audi A4, 1,9 TDI, quattro, an 2000

Passat 1,9 TDI, 4motion, an 2003, albastru - FURAT in Bulgaria (22-23 iunie 2011)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare