ADP246 Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 (editat) Am gasit ceva pe ebay si imi cam plac! Acuma,stiu ca parerile vor fi impartite,insa am o intrabre:merita sau nu sa pun?este vorba doar de design,de un element care nu este necesar decat din pcdv estetic! Pretul este de 200$ +shipping;deci nu este o investitie foarte ieftina,si nici un 'must have'; Daca as sti ca ar imbunatatii 'luck-ul' as face achizitia;astept parerile voastre,indiferent care ar fi acestea si va multumesc inca de pe acum,indiferent de remarci ;) :h5 ! Editat Mai 6, 2011 de ADP246 Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Angel Eyes,pt RANGE ROVER SPORT/merita,sau...nu? Mie imi plac astea !!! Si la ce masina frumusica ai, chiar ar merita acest up-grade !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Angel Eyes,pt RANGE ROVER SPORT/merita,sau...nu? Sunt misto. Si folosesc pe timp de zi. Dupa cum sigur ai vazut, asta e tendinta la toti producatorii (Audi, Mercedes, etc.), pentru o mai buna vizibilitate pe timp de zi, ca sa nu mai aprinzi faza scurta. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Mai 6, 2011 Autor Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Angel Eyes,pt RANGE ROVER SPORT/merita,sau...nu? Multumesc @astral,@marse de sfaturi! Ziceam ca oricum arata mai bine decat farurile de mai jos,si sunt mai ieftine,... ...sau??????????? pret 536.99$ Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Angel Eyes,pt RANGE ROVER SPORT/merita,sau...nu? Angel- eyes-urile se monteaza direct in farurile originale? Astea cu 600 de dolari sunt scumpe. Mai ales ca sunt facute in China. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Mai 6, 2011 Autor Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Angel Eyes,pt RANGE ROVER SPORT/merita,sau...nu? Angel- eyes-urile se monteaza direct in farurile originale? Astea cu 600 de dolari sunt scumpe. Mai ales ca sunt facute in China. Din cate am vazut,se monteaza direct in farurile originale si se leaga la pozitie;cica nu e mare lucru,mai ales ca la RR se demonteaza ffff usor; Farurile respective,nu stiu unde sunt fabricate!nu arata rau,dar pretul este exorbitant si zic eu ca da mai bine totusi angels-urile!:grin: Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Angel Eyes,pt RANGE ROVER SPORT/merita,sau...nu? Buna ziua ! As zice ca nu arata rau, daca vrei look. Pe de alta parte, ochisorii se pot si arde, si sunt ferm convins ca nu o sa gasesti separat doar cel de care ai nevoie, ci va trebui sa comanzi un set complet. Pe bani completi, ca sa zic asa. Am vazut undeva odata si angel eyes pentru farurile dreptunghiulare de la Jeep. Nu stiu daca erau doar ochisorii sau farurile complete, dar m-am stricat de ras cand le-am vazut. Parca as conduce un Wall-E... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Mai 6, 2011 Autor Partajează Postat Mai 6, 2011 (editat) Re: Angel Eyes,pt RANGE ROVER SPORT/merita,sau...nu? Ok;sa zicem ca m-am cam lamurit cu angels-urile;dar varianta de a pune faruri de ceata ,pe bara din fata,ti se pare mai ok?+protectie faruri si stopuri(grilajele acelea de metal)ca si in imaginea asta! [ATTACH=CONFIG]105115[/ATTACH] ... nici masina de offroad,nu este! Asta nu e considerata nicicum,chiar daca nu e stok,etc! Daca ai angelsuri pe orice decat BMW,se pare ca esti cocalar:wink: Ai dreptate ca daca se arde unu'...etc;dar ziceam ca are garantii... si in definitiv...asta este;riscul meseriei:ha: Nu vreau sa o las chiar stok! Mie personal,mi-au placut angels-urile;ma mai gandesc! Aici,ce-i drept nu am vazut niciunul cu angels-uri,decat cele OEM de pe modelele de dupa 2010; In schimb,vad frecvent de astea cu proiectoare pe bara si aparatorile alea...:tk Editat Mai 6, 2011 de ADP246 Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Angel Eyes,pt RANGE ROVER SPORT/merita,sau...nu? Salutari ! In primul rand, nu baga in seama pe cei care te iau prea de sus, pierzi prea mult timp si faci riduri... In al doilea rand, daca eu vreau sa-mi pun angel eyes pe bicicleta sau pe moaca cocker-ului spaniel, imi pun, ca asa vreau eu, si mi se rupe la doi metri in fata de parerea unuia sau altuia... In al doilea rand si jumatate, conform lui Murphy, ochisorul se va arde sau se va autodistruge la o zi dupa expirarea garantiei... In al treilea rand, montarea de protectii la dispersoare si faruri se practica daca ai aplicatii unde acestea ar fi periclitate. Adica botanica, santier, raid, expeditie, etc. Daca tie iti plac, ia-le si pune-le sus. Cu mentiunea ca chinezariile de obicei tind sa se sparga usor si/sau sa se decoloreze/matuiasca. Si nici cu potrivirea nu se nimereste intotdeauna... Proiectoare pe bara. Hm, mie nu-mi plac. Sunt expuse la orice, apa, pietre, noroi, etc. La baza de sus a parbrizului si lunetei o sa-mi pun odata si odata led-bars. Dar proiectoare nu, de care or fi ele. Fire pana acolo care se pot agata, demonteaza-le daca lucrezi la bara, etc... Deci, nu. Dar daca le vrei neaparat, you're the boss, parerea ta conteaza. Eu mi-as pune pe bara fata sau pe la praguri asa ceva, cate una pe fiecare parte. Fac si lumina, daca e nevoie, si sunt infinit mai utile decat proiectoarele: http://i54.tinypic.com/zjylmt.jpg Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Mai 6, 2011 Autor Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Angel Eyes,pt RANGE ROVER SPORT/merita,sau...nu? Salutari ! In primul rand, nu baga in seama pe cei care te iau prea de sus, pierzi prea mult timp si faci riduri... In al doilea rand, daca eu vreau sa-mi pun angel eyes pe bicicleta sau pe moaca cocker-ului spaniel, imi pun, ca asa vreau eu, si mi se rupe la doi metri in fata de parerea unuia sau altuia... In al doilea rand si jumatate, conform lui Murphy, ochisorul se va arde sau se va autodistruge la o zi dupa expirarea garantiei... In al treilea rand, montarea de protectii la dispersoare si faruri se practica daca ai aplicatii unde acestea ar fi periclitate. Adica botanica, santier, raid, expeditie, etc. Daca tie iti plac, ia-le si pune-le sus. Cu mentiunea ca chinezariile de obicei tind sa se sparga usor si/sau sa se decoloreze/matuiasca. Si nici cu potrivirea nu se nimereste intotdeauna... Proiectoare pe bara. Hm, mie nu-mi plac. Sunt expuse la orice, apa, pietre, noroi, etc. La baza de sus a parbrizului si lunetei o sa-mi pun odata si odata led-bars. Dar proiectoare nu, de care or fi ele. Fire pana acolo care se pot agata, demonteaza-le daca lucrezi la bara, etc... Deci, nu. Dar daca le vrei neaparat, you're the boss, parerea ta conteaza. Eu mi-as pune pe bara fata sau pe la praguri asa ceva, cate una pe fiecare parte. Fac si lumina, daca e nevoie, si sunt infinit mai utile decat proiectoarele: http://i54.tinypic.com/zjylmt.jpg Stima, Dragos :ha::ha::ha: Una si deasupra trapei,si daca-i mai pui senile...e tanc de-adreptul :)) Nasol ca trebuie sa ai pe cineva sa le incarca,sau vrei si incarcare automata...?:ha: Ms de sfat,m-ai 'luminat':ha: Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Angel Eyes,pt RANGE ROVER SPORT/merita,sau...nu? Daca iti plac pune-ti si gata. Ramele alea din plastic nu mi se pare potrivite pentru masina ta mai ales ca o folosesti mai mult pe asfalt. Daca nu implica alte modificari si poti sa dai angel-eyes-urile jos oricand, de ce nu? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wrv Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Angel Eyes,pt RANGE ROVER SPORT/merita,sau...nu? frumoase si nu prea "ochii de pisica " eu zic sa nu iti pui :) cat despre aparatorilea alea nu sunt din fier ci dintr.un plasctic ordinar :) cei ce zic upgrade faruri 2010 pardon o pereche faruri 1000 de lire pe ebay + grila ca nu se potrives + bara + aripi km asta e investitia pt faruri de facelift doar la stopuri sunt plug&play :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Angel Eyes,pt RANGE ROVER SPORT/merita,sau...nu? Salutare ADP procedeaza in felul urmator: desfa o doza de bere trage un gat bun si uitate la masina ta pe urma uitate la ochisorii pa urma imagineazati cum ar arta masina iar daca iti place cea ce tiai imaginat atunci punele. In primul rand trebue sa iti placa tie si nu uita sa termini :x :grin: Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Mai 7, 2011 Autor Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Angel Eyes,pt RANGE ROVER SPORT/merita,sau...nu? Salutare ADP procedeaza in felul urmator: desfa o doza de bere trage un gat bun si uitate la masina ta pe urma uitate la ochisorii pa urma imagineazati cum ar arta masina iar daca iti place cea ce tiai imaginat atunci punele. In primul rand trebue sa iti placa tie si nu uita sa termini :x :grin: Exact asa am sa fac! Merci,dau o bere cand ajung la CJ!:h5:x Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate