Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme jimny la cuplare fata

cezar333

Postări Recomandate

Nu mai imi cupleaza 4x4... imi cupleaza pe bord dar in realitate nu imi cupleaza fata. Aveti idee care e problema? Acum cateva saptamani am actionat din greseala 4x4 in timp ce ma deplasam cu viteza..dar imediat am oprit si am testat sa vad daca merge si mergea ok... acum insa nu mai merge fata. Pe bord arata ca totul e ok ..dat in realitate....( se aude ca si cum ar cupla...dar..) :hl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Probleme jimny la cuplare fata

Posibile cauze

1. un mrl nu cupleaza

2. nu cupleaza din cutia de transfer

3. planetara rupta

poti verifica foarte usor, ridici o roata din fata si invarti de roata, dupa ce ai cuplat 4x4. Daca se invarte cardanul dintre diferential fata si cutia de transfer, atunci problema este in cutia de transfer. Daca nu se invarte cardanul, atunci problema este la un Mrl, sau o planetara rupta.

Daca este problema la Mrl, e posibil ca furtunele da vacum ptr comanda sa fie intrerupte pe traseu.

La cutia de transfer verifica daca firele sunt fixe, insa de regula martorul de bord ar sesiza problemele de acolo.

Link spre comentariu

Posibile cauze

1. un mrl nu cupleaza

3. planetara rupta

poti verifica foarte usor, ridici o roata din fata si invarti de roata, dupa ce ai cuplat 4x4. Daca se invarte cardanul dintre diferential fata si cutia de transfer, atunci problema este in cutia de transfer. Daca nu se invarte cardanul, atunci problema este la un Mrl, sau o planetara rupta.

Daca este problema la Mrl, e posibil ca furtunele da vacum ptr comanda sa fie intrerupte pe traseu.

La cutia de transfer verifica daca firele sunt fixe, insa de regula martorul de bord ar sesiza problemele de acolo.

Cel mai des sare furtumul de vacuum din diverse motive.Nu mare legatura ca ai cuplat 4x4 H la viteza mare,suzuki permitind cuplarea din mers in 4x4 H pina la 100km/h ,dar rotile din fata drepte.

Link spre comentariu

Posibile cauze

1. un mrl nu cupleaza

3. planetara rupta

Multumesc o sa verific maine si o sa scriu aici ce am gasit!Merci inca o data!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare