Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnirea Anuala a Pasionatilor de Land Rover 2011 - Poze si Impresii de la Intalnire

bogthebat

Postări Recomandate

Re: Intalnirea Anuala a Pasionatilor de Land Rover - Poze si Impresii de la Intalnire

Ca sa dam Cezarului ce-i al Cezarului.... cel mai tanar fan LR sunt 2.... gemenii lui Florin (sean70). Omule te admir pentru curaj!! Sa vii la intilnire Offroad cu gemeni de 3 luni este o performanta. Respect.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Intalnirea Anuala a Pasionatilor de Land Rover - Poze si Impresii de la Intalnire

Alexandru si Mara au fost intr-adevar cei mai tineri participanti la intalnire! De cand ne-am intors, i-am tot pomenit in discutiile mele cu Andreea.

Respect si plecaciune Sean !

Sky
Link spre comentariu

Va multumesc in numele lor!

Dupa botez -peste doua saptamani - le-am promis ca-i plimb la Danes ca tare mult au apreciat atmosfera si oamenii pe care i-au cunoscut cu aceasta ocazie.

Oricum,abia asteapta urmatoarea intalnire.:banana

Sa ne vedem sanatosi la urmatoarele intalniri!:h5

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Marius,nu au trei luni,au trei luni 'jumate,deci sunt mari!:ha:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Asa este. Nu este cel mai mic dintre participanti. Dar care dintre cei mici doarme, mananca si umbla toata ziua cu cheile de la Land Rover? :ang2De la Radu citire: "Tati, acum e randul meu sa conduc!". Deci, eu consider ca este FAN Land Rover.

Iar pentru Sean... nota 10+ pt. curaj. Deja ma inspaimanta gandul ca peste 2 ani ma uit pe geam si nu o sa mai vad masina in parcare!!!:dr1

Link spre comentariu

Azi s-au centralizat aproximativ 10 gb de filme si poze. Prin bunavointa lui Alex (Blacklord) - multumim- in cateva zile avem materialul montat, mixat pentru dvd-ul intilnirii. Rog pe cei din provincie sa-mi trimita pe pm datele de livrare.

O seara buna.

P.S. pentru cei participanti la intilnire dvd-ul este gratis.

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Azi s-au centralizat aproximativ 10 gb de filme si poze. Prin bunavointa lui Alex (Blacklord) - multumim- in cateva zile avem materialul montat, mixat pentru dvd-ul intilnirii. Rog pe cei din provincie sa-mi trimita pe pm datele de livrare.

O seara buna.

P.S. pentru cei participanti la intilnire dvd-ul este gratis.

Si pentru alti admiratori de iesiri la aer 'verde' daca ar fi interesati,la cat s-ar vinde?

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

Vino tu in Romania si rezolvam intr-un fel.

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Si pentru alti admiratori de iesiri la aer 'verde' daca ar fi interesati,la cat s-ar vinde?

10000000000000000000000000000000000000000000000000 de EURO ( iepuroi ) /bucata :oc

Sky
Link spre comentariu

Stiu ca sunteti nerabdatori dar sa ma creditati cu putin timp si o sa primiti DVD-ul cu ce au filmat baietii si pozele. Mi-ar placea sa le fac repede repede dar am job si sambata si duminica si nici calculatoarele mele nu m-ajuta ca-s fisiere mari ...filmari de 4Gb gen si dureaza randarea de numa-mi vine sa-i ard un ciocan la monitor :grin:.

Da se rezolva...

Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01
Link spre comentariu

Alex , iti multumim. Cu rabdare se rezolva. Sunt convins ca vei face lucruri minunate.....asa ca vom astepta , nerabdatori insa vom astepta.:tk

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

Pai mai minunat decat ce ati filmat voi n-am ce sa-i fac :wink: Doar sa tai si sa lipesc.

Link spre comentariu

Si acum pentru cei participanti la Intalnire - " Acei oameni minunati si masinile lor .......zburatoare" , o intrebare. Aveti o singura varianta de raspuns.

Ce a lipsit ( parerea mea ) in seara festiva care a fost oferita de colegii de la Premium Auto - (Multumim !), pentru ca sa devina perfecta?

Link spre comentariu

Stripteuze?????:ha:

Si cate un Disco 4 cadou pentru fiecare!:grin:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

la intalnirea asta a lipsit ceva???????? eu unu, nu mi-am dat seama

Land Rover Discovery 2 TD5 '99

Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare

Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over

Link spre comentariu

O dedicatie si un pahar de sampanie ciocnit pt cei care nu fost prezenti,dar au fost cu gandul la voi?

Poate asta?:br:tk

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

Nu. Va spun eu ce a lipsit intregii intilnirii. Imi pare rau ca nu am avut in cap si asta, dar la cite am avut pe cap am uitat. O poza de grup cu toate masinile aliniate si echipajele aferente. Am avut in minte chestia asta la inceputul traseului, si ma gandeam sa facem asta dupa partea cu poienita si jocurile la noroi, dar atunci a inceput sa ploua si ne grabeam sa iesim din traseul de culme. Dupa aceea am uitat complet.

Asta e parerea mea.

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Nu. Va spun eu ce a lipsit intregii intilnirii. Imi pare rau ca nu am avut in cap si asta, dar la cite am avut pe cap am uitat. O poza de grup cu toate masinile aliniate si echipajele aferente. Am avut in minte chestia asta la inceputul traseului, si ma gandeam sa facem asta dupa partea cu poienita si jocurile la noroi, dar atunci a inceput sa ploua si ne grabeam sa iesim din traseul de culme. Dupa aceea am uitat complet.

Asta e parerea mea.

Mi-ai spus sa facem si intre timp a inceput ploaia. Imi voi insusi vina pentru omiterea acestui aspect. In afara de asta, totul a fost excelent.

R.

I am planning to live forever. So far, so good.

www.tudoroiu.com

Link spre comentariu

Veste buna... tocmai mi s-a f%#&^ laptopul cu tot ce lucrasem pe el. A doua oara cand mi se arde pe editare video :ang...aproape ca plang de nervi.

Caut solutii...

Despre poza. Era buna una "de grup" dar macar avem din poiana aia unde eram in linie toti. Decat nimic...

Update: ...s-a reparat...oarecum :grin: $^%#$% &&*&*&(%

Editat de BlackLord
Link spre comentariu

Inca nu ati ghicit. Mai asteptam.

Link spre comentariu

Daca exista cineva care a primit in pachet un tricou M si doreste unul L sa ma contacteze, pentru ca mie imi este mare cel L.

Land Rover Discovery 2 TD5 '99

Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare

Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over

Link spre comentariu

Inca nu ati ghicit. Mai asteptam.

Nu ne mai perpeli frate, spune-ne! La ce te gandesti?

Sky
Link spre comentariu

Datorita faptului ca eu sunt mai petrecaret din fire:x in seara de Sambata chiar am simtit nevoia de o muzica lautareasca romaneasca. Cand bei o palinca de colectie - Multumesc inca o data Sky - si esti inconjurat de prieteni parca merge si o scartaiala de vioara , tambal , acordeon , bas .....etc.

Asta este singurul lucru care mi-a lipsit.Ma refer la un DJ.

Pentru data viitoare sa nu uitam de muzica si un cameraman profesionist. Eu si Gabi am incercat sa surprindem momente frumoase insa lipsa de profesionalism se vede pe inregistrare. Asta este atat am putut .

Si inca ceva , data viitoare ar trebui sa gasim o locatie in care sa incapem toti. In felul asta am fi ramas impreuna la sprit pana la 4 dimineata:2dr.

Editat de thx

Link spre comentariu

Da,ar fi mers,daca gaseai pe unii sa nu-ti lalaie manele.:hl

Eu pentru botez nu am gasit unii buni,asa ca am luat DJ si pe vecinu' Ilie Micolov.E de mare angajament nea Ilie,din vechea garda,abia astept chiolhanul!

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Am reusit si am recuperat ce lucrasem pe laptop si continuam lucrul la film in seara asta :grin:. Scuze!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare