Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnirea Anuala a Pasionatilor de Land Rover 2011 - Poze si Impresii de la Intalnire

bogthebat

Postări Recomandate

Re: Intalnirea Anuala a Pasionatilor de Land Rover - Poze si Impresii de la Intalnire

Thx, clar mergea niste muzica si foarte probabil ca urmatoarea intalnire va fi mai completa. Foarte important este ca ne-am placut si dorim sa ne revedem cu totii si data viitoare. Cat priveste ,,palinca de colectie" promit sa ma prezint corespunzator! Adica sa ajunga la fiecare masa din ea... Daca este apreciata, atunci acolo este locul cel mai bun pentru a fi degustata .

Sky
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Intalnirea Anuala a Pasionatilor de Land Rover - Poze si Impresii de la Intalnire

Dorin eu am incercat si intr-o mare masura cred ca am si reusit ca palinca de la tine sa ajunga pe la toate mesele.Mai spre dimineata am gasit si sticla ....insa goala. Oricum felicitari pt continut. De exceptie, apreciata numai de cunoscatori.

Cred ca eu am fost carmolistul intalnirii.Coboram la crama cu sacosa de rafie plina de sticle - palinca , tuica , vin alb , vin rosu. :ha:

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

Da,ar fi mers,daca gaseai pe unii sa nu-ti lalaie manele.:hl

Eu pentru botez nu am gasit unii buni,asa ca am luat DJ si pe vecinu' Ilie Micolov.E de mare angajament nea Ilie,din vechea garda,abia astept chiolhanul!

Sa ne zici si noua biserica si ora.Se poate ca cei mai mici fani Land Rover sa fie crestinati fara noi?:uameni

Link spre comentariu

Sa ne zici si noua biserica si ora.Se poate ca cei mai mici fani Land Rover sa fie crestinati fara noi?:uameni

Da, da ... facem o mica intilnire LR.

P.S. Fratilor hai sa mai scurtam din offtopic oricit ne-ar placea!!

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Ne pare rau, dar nu s-a definitivat inca dvd-ul intilnirii. Mai dureaza putin.

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Ce se mai aude cu DVD-ul? Ard de nerabdare sa revad momentele frumoase.

LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua.

TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture.

Link spre comentariu

Ce se mai aude cu DVD-ul? Ard de nerabdare sa revad momentele frumoase.

Cu DVD-ul:

Pai joia trecuta am adus filmul dar se pare ca nu a fost bun. Din ce filmari am avut am facut un filmulet de ~20min din traseu si o selectie de vr'o 250 de poze. Nu a fost bun in sensul in care nu am folosit toate filmarile si nu am pus nici din filmarile cu tombola din crama.

Mai mult de atat sincer va spun ca nu pot sa fac. Nu pot cu aparatura de care dispun mai ales dupa ce mi-am #$&^ si placa video la laptop incercand transformari peste transformari. Pentru montaj iti trebuie statii speciale (ca performanta) pentru a rula in timp real si a converti fisiere dintr-un format in altul. Fiecare a tras diferit... am primit fisiere .vob, .3gp, .mp4 etc.... Unul avand o dimensiune, altul alta... si ca spatiu dar si ca aspect... de exemplu una 720x576 si alta 320x... Programele pe care le pot rula pe calculatoarele mele nici macar nu-mi recunosc unele formate cand le pun in montaj (pentru ca spuneam mai susn, nu am statie de montaj, am un pc ordinar). Din ce am reusit sa transform am lipit si am montat si a iesit ce a iesit. Mai mult inca o data va repet: nu pot cu pc-ul meu.

Apoi. Dupa selectia pozelor si montajul unui filmulet trebuie sa fie puse pe DVD si aici nu ma refer la a pune fisierele pe un DVD gol (asta ar fi simplu si cred eu mai practic deoarece fiecare si-ar putea lua poze de pe DVD pt desktop etc...sa le scoata pe hartie foto.....) si a face un DVD (ca si format) - adica sa pui in calculator si sa ai meniu acolo cu film si poze... slideshow.. Nu prea sunt programe care fac DVD si cu poze si cu film pe acelasi DVD. Ori una ori alta.. Eu am gasit unul singur si pe Pc-ul meu dureaza ~8 ore la viteza cea mai mica si ~4 ore la vieza cea mai amre pe care o pot selecta... cred ca nu mai are rost sa spun ca a face 30 DVD-uri ar fi aproape imposibil de realizat chiar daca as fi somer si as avea tot timpul sa stau langa calculator.....

La momentul asta sincer nu stiu ce sa zic. Am incercat toate variantele si aici am ajuns... mai mult de atat nu stiu.

Daca cineva crede ca poate face mai mult cu mare placere. Eu va spun cu toata bunavointa ca nu am cum sa fac altceva.... doar daca imi schimb calculatorul.

Editat de BlackLord
Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01
Link spre comentariu

Alex multumim mult pentru ajutorul acordat.

Am considerat totusi ca DVD-ul intilnirii trebuie sa fie atotcuprinzator.

Deci exista 10 GB de material foto si video adunat de la participanti in formate diferite cum s-a precizat mai sus.

Daca cunoasteti persoane serioase care se ocupa de editare video va rog dati-mi de stire. Mai caut si eu dar in aceasta perioada oamenii sunt foarte ocupati cu nunti, botezuri, etc.

Daca voi gasiti alta modalitate spuneti-mi.

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Poate cineva e dispus sa gazduiasca cantitatea asta de informatie pe un server si apoi oricine poate sa-si ia orice.

Sau facute cateva arhive (de pana in 1G) si puse pe site-uri de file sharing?...

Precum transfer.ro, mediafire.com sau rapidshare.com...

Link spre comentariu

Azi am reusit sa mai transform doua fisiere din filmarile lui Nick. Maine dupa munca o sa incerc sa le integrez in film.

@axel: Din ~10Gb de materiale ~7Gb sunt filmarile lui Cosmin (thx) si Nick. Practic nu avem ore intregi de filmare doar ca formatele ocupa mult spatiu. Selectia de poze ajunge undeva la 600-700Mb (doar poze din traseu sau cu masinile fara poze "personale")

Filmul incropit de mine din traseu pana la ora asta are ~18min si 250Mb (.wmv)

Daca reusesc sa mai pun si ce am convertit azi vor fi cam +3min (~21min)... formatul in care am sa reusesc sa-l export nu-l stiu...deci nici dimensiunea.

Asta e cam tot ce pot face.

Repet. Daca cineva are alte posibilitati cu mare drag.

Link spre comentariu

BlackLord, este clar ca dintre noi tu esti cel mai avizat sa duci munca la bun sfarsit. De asemenea este foarte bine ca cineva prezent la eveniment sa fie cel care pune in ordine pozele si filmarile facute cu zeci de aparate. Asa ca asteptam rabdatori ( :fr2 )

Sky
Link spre comentariu

Aici nu este vorba de a fi avizat ci de constangerile tehnice. Degeaba stiu montaj daca n-am pe ce calculator sa fac treaba asta. Asta incercam sa va spun. Ca mai mult decat am reusit sa transform si sa lipesc nu pot pentru ca nu am soft destul de nou (nu-mi ruleaza soft nou fara resurse, doar ceva mai vechi) pentru a recunoaste unele formate si nu am componente, gen procesor, memorie care sa duca montaj. La mine o transformare de 2 min ca durata film din .mp4 in .avi a durat doua ore si jumate... deci cam p'aici ma situez cu pc-ul (care pentru net, poza, filme astea e bun... doar ca montajul cere resurse d'aia se si face pe statii de montaj).

Sorry. E tot ce am putut face.

Link spre comentariu

Alex ! Forta sa fie cu tine ! Asteptam ...:oldce sa facem ! Nu te grabeste nimeni numai sa iasa bine materialul.

Auzi ma bag si eu in seama. Daca este filmat mai mult si poze o gramada nu mai bine facem 2 dvd-uri . Unu cu filmarea si unu cu poze. Ideea este a mea deci suport criticile tale . Doar te intreb caci tu stii cel mai bine ce ai acolo.

Merci si :h5.

Link spre comentariu

...am reusit sa mai pun si doua filmari de la Nick si acum s-a terminat de randat. Mai mult de atat nu mai pot face. Eu aici ma opresc.

Repet: pot fi 1 DVD sau 10 DVD.... NU LE POT FACE!! am scris mai sus.. nu pot sta cate N ore pentru fiecare dvd. Daca faceam DVD cu date adicia fisiere film+poze era alta treaba (desi nici asa nu-i usor) dar sa fac DVD cu capitole in format DVD am mai spus ca dureaza 100 de ani si nu ma bag la asa ceva ca n-are rost. N-am cu ce nici acum nici maine nici peste o luna deci nu e vb ca dureza mai mult. Eu ma opresc aici.

Am film montat din traseu cu muzica mixat cu intro etc ~20min si ~800MB (.avi) ) (Mie unul imi place ce a iesit)

Si ~600MB de poze selectie.

Sau 10Gb de brut daca se incumeta cineva sa faca altceva cu ele.....

Mai departe nu am ce face cu fisierele astea. Cine are cum sa le scrie pe ceva ok sau sa le urc pe un server.... nu stiu. Cert e ca DVD din calculatoarele mele 100% n-or sa iasa. Motivele le-am scris in ultimile topicuri.

Deci GAME OVER la mine ca ori le prajesc de tot calclatoarele ori imi prajesc eu creierul. Si de nervi plus ca la dracu nu mai am nici timp... de ex acum e 2 a.m. si in 3 ore treb sa fiu la munca.... Serios nu mai mai descurc nici cu timpul. Cata bunavointa as avea.

THE END.

Editat de BlackLord
Link spre comentariu

o sa incerc sa te ajut cu un laptop mai perfeormant. cu totii asteptam cu nerabdare un DVD.

Land Rover Discovery 2 TD5 '99

Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare

Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over

Link spre comentariu

Am urcat filmul pe transfer.ro. marime:~8-900Mb, format: .avi, durata: ~20min.

Am urcat si selectia de poze: marime ~700Mb, folder .zip - trebuie dezarhivat dupa download.

Daca "se aproba"si credeti ca e ok...

CINE LE POATE PUNE PE DVD-URI E BINEVENIT!

25 DVD-uri goale sunt la mine de la Marius. Le returnez catre cine le scrie.

Link POZE: http://dl.transfer.ro/FOTO_DVD_LR-transfer_RO-27may-cd0b43.zip

Link FILM: http://dl.transfer.ro/LR_Premier_project-transfer_RO-27may-63286d.avi

Daca nu e bine ce o iesit :grin: ... sunt 10Gb de brut care pot fi transferati si spor la treaba . Ma declar invins!

Program care face DVD (format DVD..nu doar scriere pe DVD gen Nero) cu continut de poze si film pe acelasi DVD: Photo DVD Maker Professional.

Va urez spor la vizionat si daca e ok... Astept DVD-ul :grin:

Editat de BlackLord
Link spre comentariu

Multumim Alex (BlackLord) pentru efortul depus. Acum pot fi luate de toti participantii. Cu dvd-ul intilnirii mai vedem in timp.

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Buna treaba, Alex!! Datorita filmului am retrait momentele minunate petrecute acolo... alaturi de voi! MAI VREAU LA SIGHISOARAAAAAAA!!!

Sky
Link spre comentariu

Timpul de mentinere al fisierelor pe server este limitat la 10 zile daca nu ma insel... deci ar mai fi o saptamana ramasa pentru gazduire. Downloadati cat mai e timp.

Link spre comentariu

Felicitari Alex pentru montaj. Mie mi se pare ca e foarte reusit. Sa speram ca pe an ce trece va creste si durata filmului. :br

Daca expira link-ul de transfer.ro nu-i bai, le putem urca din nou.

Land Rover Discovery 2 TD5 '99

Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare

Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Stiind ca se apropie intalnirea de la Sighisoara am vrut sa ma prezint ,,corespunzator". Asa ca am comandat de pe Ebay niste accesorii care au ajuns doar AZI. Le-am comandat la data de 13.04.2011 si am sperat ca le voi primi la timp pentru intalnire. Norocul lui Bogdan (bogthebat) a fost ca nu ma incapea camasa lui. Ca altfel cine stie....

http://img225.imageshack.us/img225/3531/cameltrophy001.jpg

Ceva intalnire de toamna se poate??

Sky

Sky
Link spre comentariu

In sfarsit au ajuns!!!!.

PS. din cand in cand simteam io ceva cand ma intorceam cu spatele....:ha:

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

In sfarsit au ajuns!!!!.

PS. din cand in cand simteam io ceva cand ma intorceam cu spatele....:ha:

De la mine nu simti nimic?

www.lroc.ro

Link spre comentariu

De la mine nu simti nimic?

Ba da.... Tocmai am fost anuntat ca mai este o bucata.

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare