Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cardan Samurai

micuTZU

Postări Recomandate

De ceva vreme (nu foarte multă) aud un zăngănit la rulare, clar când sunt pe liber. Am făcut o incursiune pe sub Samurai (de fapt Santana cred - seria e VSE0SSJJ04C....) și am constat un joc lărguț în cardanul față și nu numai din cruci ci și din culisantă, îmi pare mie.

Intrebarea mea este: ce pot face? Se remediază prin înlocuire? De unde pot să iau eu un propeller shaft no. 2 (așa scrie în carte că se numește :D )?

Editat de micu`TZU

Bufnițele nu sunt ceea ce par a fi!

Duster Laureate 1,5 dCi 110 cp 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cardan Samurai

sal, eu am avut o cruce dusa la cardan pe spate si pina am dat jos sa repar a stricat urechea cardanului, noroc cu un prieten ca mi-a dat un cardan de bmw si tot el m-a ajutat cu modificarea si acum am cardan de bmw seria 5 pe spate si urmeaza in fata, masina avea cardanu modificat de fostu propietar am pastrat doar flansa care am sudato pe cel nou spor:h5

Suzuki samurai 1.6 8 valve vitara, land rover discovery 1 300 tdi
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator autocarma

dupa ce ai schimbta crucile se mai aude acel huruit ca aceasi problema o am si eu.huruie si pe liber si in viteza.iar pe la 70-80 la ora abia pot sta in masina.

Link spre comentariu

dupa ce ai schimbta crucile se mai aude acel huruit ca aceasi problema o am si eu.huruie si pe liber si in viteza.iar pe la 70-80 la ora abia pot sta in masina.

verifica cutia de transfer (reductorul), e posibil sa ai unii sau toti rulmentii distrusi. in special coliviile cu ace 29983-80050 de pe "counter shaft" 29131-80051.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare