Marse Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Sfaturi achizitie specializata de tractare recovery de 7,5 to full hidraulica La ARR zice altceva. Sau s-a schimbat? Care sunt transporturile rutiere exceptate de la activitatea de transport conform prevederilor O.U.G. nr. 109/2005 privind transporturile rutiere, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 102/2006, cu modificările şi completările ulterioare? Conform art. 2 din actul normativ menţionat anterior, prevederile prezentei ordonanţe de urgenţă privind accesul la activitatea de transport rutier nu se aplică transporturilor rutiere efectuate cu: 1.vehicule rutiere destinate transportului de mărfuri, a căror masă totală maximă autorizată, inclusiv remorca sau semiremorca, nu depăşeşte 3,5 tone; 2.autovehicule rutiere destinate transportului de persoane, care, prin construcţie şi echipare, sunt destinate să transporte maximum 9 persoane, inclusiv conducătorul auto; 3.vehicule rutiere aparţinând instituţiilor din sistemul naţional de apărare; 4.vehicule rutiere utilizate pentru transporturi poştale care sunt efectuate în cadrul unui serviciu public; 5.vehicule rutiere care care transportă medicamente, produse şi echipamente medicale necesare intervenţiilor în caz de catrastofe şi calamităţi; 6.vehicule rutiere speciale destinate serviciilor medicale de urgenţă; 7.vehicule rutiere special amenajate care le fac improprii pentru transportul mărfurilor; 8.vehicule rutiere care transportă vehicule avariate sau defecte; 9.vehicule rutiere supuse testelor rutiere în vederea perfecţionării tehnice; 10.vehicule rutiere specializate utilizate pentru servicii funerare; 11.tractoare utilizate exclusiv pentru lucrări agricole şi forestiere; 12.vehicule istorice. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Sfaturi achizitie specializata de tractare recovery de 7,5 to full hidraulica se refera la specializate care transporta o masina avariata/defecta-cand tu vii cu 3-4 masini te incadrezi la transport marfa -masina este o marfa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 12, 2012 Autor Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Sfaturi achizitie specializata de tractare recovery de 7,5 to full hidraulica Deja la 2 masini cred ca apare o problema.Mai ales daca sunt noi. Eu am carat cite 2 masini avariate/descompletate de la preluari de leasing si se vedea ca au probleme.Am facut asta de 5-6 ori pe C-ta-Bucuresti si nu am avut nici un fel de problema(factura proforma,aviz,asigurari etc totul legal). Masina ta este special conceputa pentru TRANSPORT. A mea este conceputa pentru interventii si ocazional mai poti agata inca una defecta/lovita dupa ea. In nici un caz nu pleci pe roti fara MOT. La mine a fost la fel si am luat numere din Germania la dus si la intors inca un set ,ca sa merg la tahograf.Asiguararea tot pe numerele de 5 zile si am venit perfect legal.Vezi ca feribotul te rupe(200lire) si traversarea la AUSTRIECI(150 euro),daca depasesti MMA 12 tone trebuie vigneta si pe Germania. Tahograful meu avea verificare din Anglia si acum ii fac verificare anuala la 1 an si ITP la camion din 6 in 6 luni. Daca totusi vrei sa faci transport de masini pasii ar fi :firma in BG,masina pe BG,licente pe BG. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moacamea Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Sfaturi achizitie specializata de tractare recovery de 7,5 to full hidraulica In primu rand vreau sa va multumesc pentru raspunsuri. Din ce am citit de la ARR , zice clar la punctu 8.vehicule rutiere care transportă vehicule avariate sau defecte; deci clar merg mai multe din moment ce zice vehicule ( puteau sa mentioneze un numar maxim daca era problema ) .. le scot rotile, le dau jos barile.. le defectez eu cumva. Darrrr! Tot ce-a mai buna treaba ar fi o firma la BG. Nu stiu ce demersuri trebuie facute pentru asta, dar o sa ma interesez. Daca stie cineva ceva, orice... Multumesc inca odata pentru raspunsuri! Drumuri bune si multa sanatate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 (editat) Re: Sfaturi achizitie specializata de tractare recovery de 7,5 to full hidraulica ........... Darrrr! Tot ce-a mai buna treaba ar fi o firma la BG. Nu stiu ce demersuri trebuie facute pentru asta, dar o sa ma interesez. Daca stie cineva ceva, orice... ............ Chiar colegul @asfalttango se ocupa cu asa ceva : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53823-Inmatriculare-BULGARIA-Intrebari-Raspunsuri-amp-Exemplificari Editat Martie 12, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Sfaturi achizitie specializata de tractare recovery de 7,5 to full hidraulica [QU Din ce am citit de la ARR , zice clar la punctu 8.vehicule rutiere care transportă vehicule avariate sau defecte; deci clar merg mai multe din moment ce zice vehicule ( puteau sa mentioneze un numar maxim daca era problema ) .. le scot rotile, le dau jos barile.. le defectez eu cumva. joaca-te inca nu ai avut tangente cu fenomenul transport la noi e doar 250 de milioane amenda pt transport fara licenta , in germania e mai mult plus ca iti vor lua numerele de pe masina indiferent in ce tara e inmatriculata , mi-ar place f mult sa te vad explicandu-le celor de la BAG cum interpretezi tu legea si punctul 8 si cate masini crezi tu ca e voie sa fie defecte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 13, 2012 Autor Partajează Postat Martie 13, 2012 (editat) Re: Sfaturi achizitie specializata de tractare recovery de 7,5 to full hidraulica BAG-ul te arde pentru o picatura de ulei lasata pe asfalt.Si nu este de joaca nici la englezi sau austrieci.Sa zici ca la unguri si la romani o mai rezolvi dar....nu merita. Cel mai bine fa o adresa la ARR si pui problema ca faci transportul in interes propriu ca ai parc de desmembrari dar esti limitat de lege la MMA 7,5 TONE.Vei avea un raspuns oficial si conform legislatiei europene. Editat Martie 13, 2012 de Astral Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate