costakala Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Ceva probleme cu bujiile la nisan y60,primele 3 sunt gata,arse ,intrebarea este daca pot sa fac sistemul simplu (buton-releu-bujii la 12v) sa pun alte buji care sa se potriveasca la filet,lungime,etc dar la 12v si sa schimb sistemul asta japonez cu 2 relee,6v,etc... Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: probleme bujii nissan y60 De aici a disparut un post ! Sa mor io daca nu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: probleme bujii nissan y60 De aici a disparut un post ! Sa mor io daca nu... M-am uitat in log-urile de editare ale acestui topic : nu s-a modificat nimic pe acest topic ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: probleme bujii nissan y60 N-a disparut , e discutie dublata , apare si la Nissan ,acolo ai citit postul 'disparut '. Cred .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Re: probleme bujii nissan y60 N-a disparut , e discutie dublata , apare si la Nissan ,acolo ai citit postul 'disparut '. Cred .... Corect !!! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63590-probleme-bujii-nissan-y60 :h5 [ATTACH=CONFIG]105372[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate