bogthebat Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Dupa intalnirea de la Dracu, m-am convins ca si ceasul din bord ar trebui sa fie iluminat, (la mine era vesnic stins) asa ca, ajuns acasa, m-am apucat sa caut pe net cum se schimba becul din ceas. Cum n-am gasit mare lucru, m-am apucat eu sa mesteresc eu. Iata in continuare ce am reusit. Ustensile necesare: doua carduri de credit/debit etc... , un cutit cu lama subtire, si mult calm..... cu mare grija se introduce un card sus si jos astfel incat ghearele marcate cu rosu sa decupleze corpul ceasuluiasa arata bordul cu ceas... Odate apasate ghearle, corpul cesului iese foarte usor "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 12, 2011 Autor Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Tutorial schimb bec la ceas Disco 2 Si cu dedicatie.... Becurile din iluminarea sistemului de aer conditionat si ceas: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Tutorial schimb bec la ceas Disco 2 ma bucur ca ai reusit sa le luminezi. acum nu mai ai nevoie de telefon pentru a lumina ceasul :ha: Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 12, 2011 Autor Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Tutorial schimb bec la ceas Disco 2 iezak!:ha::ha::ha::ha: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate