Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie 4 runner/hilux surf motor 3.0 automat

Postări Recomandate

invit posesorii de 4 runner/hilux sa mi spuna cite ceva despre masina si motor.momentan detin un mitsu pajero 2.8 swb si intentionez in cel mai scurt timp sa i fuck vint si sa trec la 4 runner.toata stima pentru paherache , masina dementiala dar stau ca un cur la volan ...mama natura, am aproape 2 metri .am gasit o bijuteria undeva pe la 3000 de lire la fratii nostri dreptaci .va multumesc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat achizitie 4 runner/hilux surf motor 3.0 automat

4 runnerul e o masina mai ciudata, ca si pozitie la volan, scaunul e lipit de podea, ca la turisme, podeaua e destul de sus si reglajul scurt.

La 2 metrii nu cred ca-ti este ff comod in ea

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

varianta din 96> motor 3l benzina 170 cai -are destul zvac:grin:

Link spre comentariu

sa nu aud de benzina ...mi se ridica toate cele .cit or mai zguduio flacaii pe la autostrada tot mai pica ceva moto pe la 3.5 ron .nasol cind da ceva ploite ca i cauti cu salteaua si ...nimic

Link spre comentariu

4 runnerul e o masina mai ciudata, ca si pozitie la volan, scaunul e lipit de podea, ca la turisme, podeaua e destul de sus si reglajul scurt.

La 2 metrii nu cred ca-ti este ff comod in ea

Inainte sa o cumperi fa o proba daca ai loc in una din Ro...ai o pozitie mai rea in 4runner decat in a ta. Eu am 1.84 si nu am loc in ea.

Ca sa stau cat de cat in ea i-am schimbat scaunele si i-am pus mai inalte, dar tot nu era bine ca stateam cu plafonul in cap...iar in spate avea loc doar un invalid de razboi fara picioare.

zic si io.........
Link spre comentariu

m am linistit .se poate inchide astral,ms mult

Pai hai sa-ti spuna taica cum e cu 4runner-ul 3.0 Diesel,de generatia a 3-a (96-98) !

Inaltimea subsemnatului aproape 1.90 :ha:, de la Saarbrücken(linga Luxemburg) pana la Viena o singura oprire pentru necesitati omenesti(WC), viteza de croaziera 100 mile/ora , consum mediu 9,8. Cand am coborat la Viena parca.... as mai fi mers pana la Nadlac . Colegii de mai sus cred ca glumesc cand sunt critici la adresa confortului din 4Runner si uita ca scaunele sunt recaro(la toata generatia a 3-a) iar spatiul interior imens :banana.

Daca as mai avea nevoie de inca un 4X4, as cumpara una la fel:old.

O recomand fara retineri !

Editat de emanoeladrian
cuvant gresit
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

In 4runner respectiv hilux stai de 10 ori mai prost decat in pajero si ai de 2 ori mai putin loc, asta in fata, pozitie foarte incomoda la volan.

La varianta in 4 usi in spate ai mai putin loc decat la pajero in 2 usi (in fata nu mai vorbim ca deja am spus mai sus cat de rau se sta in ea)

Link spre comentariu

La 2 m se sta rau, pt ca e o masina cu o distanta mica intre plafon si podea (fata de celelalte masini 4x4) este c-am aceasi pozitie cu cea din Pajero sport, Pajero Sport fiind o masina inspirata dupa 4 runner.

La 2m stai rau si in majoritatea turismelor chiar din clasa compact.

Cum am specificat, picioarele stau intinse si nu flexate.

sa ne convingi ca se sta super bine, nu se poate, ca avem si stim cum e:wink:

Link spre comentariu

La 2 m se sta rau, pt ca e o masina cu o distanta mica intre plafon si podea (fata de celelalte masini 4x4) este c-am aceasi pozitie cu cea din Pajero sport, Pajero Sport fiind o masina inspirata dupa 4 runner.

La 2m stai rau si in majoritatea turismelor chiar din clasa compact.

Cum am specificat, picioarele stau intinse si nu flexate.

sa ne convingi ca se sta super bine, nu se poate, ca avem si stim cum e:wink:

Nici nu aveam in minte sa conving pe nimeni...:wink: , important este ca eu ma simt bine in ea , cat despre spatiul interior si mai ales scaunele din spate, fiimea (aproape inaltimea mea) s-a aratat incantata ca are unde sa se intinda. Daca luam in discutie si marimea porbagajului atunci...pentru familie , iesiri in natura si la munte iarna este ideala. Singurul inconvenient este pozitia volanului(instalat din greseala pe partea dreapta :old),dar avand in vedere ca o conduc doar eu, problema ca si rezolvata :ha:

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Asta este...sunt nevoit sa combat in continuare ! Pozitie incomoda nu am simtit deloc dupa 1000 Km venind din Germania(e drept scaunele sunt Recaro la generatia 3-a),am aproape 1,90 metri,nu ajung la plafon iar pozitia picioarelor este cat se poate de confortabila.

Eu ma declar multumit cu Surful meu si nu am de gand sa-l schimb prea curand.

Poate sa mai fac loc la un HDJ 80 in familie..:grin: asta se poate intampla, dar Surf-ul ramane masina mea de suflet !!:banana.

Editat de emanoeladrian
adaugare
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare