macfero Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 salutare. zilele astea as vrea sa schimb uleiul si m-ar interesa unul de calitate. astept pareri de la voi. multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Ulei Reductor Eu am pus Valvoline, mi l-au recomandat cativa cunoscatori. Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 12, 2011 Autor Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Ulei Reductor Eu am pus Valvoline, mi l-au recomandat cativa cunoscatori. poti sa-mi dai mai multe detalii? de care valvoline? merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Ulei Reductor Sper sa se vada [ATTACH=CONFIG]105496[/ATTACH] Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Ulei Reductor Am pus si in cutie si in reductor MOBIL 1 SHC 75W90. Cam scump, dar din recomandari, am inteles ca e bun. Si e full sintetic. Important este sa respecti vascozitatea recomandata de producator, marca uleiului e alegerea ta si tine de buget, preferinte, recomandari etc. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Ulei Reductor Eu am pus Aral. Important e sa-l schimbi. Astea 75w-90 toate sunt bune. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: Ulei Reductor Si eu tot Aral. Folosesc Aral de mai multi ani si sunt multumit. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate