oldlander Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Salutare, Am o masina cumparata in Anglia (Land Rover Serie IIA scurt) cu toate actele facute,am nevoie doar de un transportator care sa o incarce si s-o aduca in Romania ,daca se poate in Bucuresti si asta cat mai repede. Pot fi contactat la -0731472448. Cu respect Catalin In afaceri, nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
auriciu2003 Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 (editat) Re: Caut urgent platforma pentru adus masina(Land Rover IIA scurt) din Anglia -Sussex in Romania http://forum.club4x4.ro/archive/index.php/t-52303.html aici gasesti toate detaliile despre flacaii din suceava.am inteles ca ar fi de isprava ! ar mai fi domn stefan din suceava 074451000.momentan este la london vreo luna dar incearca sa vb cu dinsul poate te ajuta in vreun fel Editat Mai 12, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipy0 Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Caut urgent platforma pentru adus masina(Land Rover IIA scurt) din Anglia -Sussex in Romania Salut ! cum ai transportat masina in Romania ? Am si eu de adus de la Londra si vreau sa aflu variante, multumesc ! Jeep Wrangler TJ 4.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Caut urgent platforma pentru adus masina(Land Rover IIA scurt) din Anglia -Sussex in Romania Mai gasiti unu si va combinati la un tir ...iesiti mai ieftin! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tuner Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Caut urgent platforma pentru adus masina(Land Rover IIA scurt) din Anglia -Sussex in Romania VITALIES, de pe forum are platforma , incercati sa vorbiti cu el, este din Bucuresti, bafta:g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tuner Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: Caut urgent platforma pentru adus masina(Land Rover IIA scurt) din Anglia -Sussex in Romania sau FLASH MIRCEA , stiu ca mai merge dupa masini, cunoaste Anglia ca Berceniul, bafta:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipy0 Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: Caut urgent platforma pentru adus masina(Land Rover IIA scurt) din Anglia -Sussex in Romania Multumesc ! Trebuie sa rezolv saptamana asta.... Jeep Wrangler TJ 4.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate