Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

D o F 2011 Second Edition

pacepa

Postări Recomandate

DAIHATSU OWNERS and FANS 2011 Editia a II a

Salut, m-am gandit sa deschid deja acest topic, sa putem stabili impreuna o data si o locatie din timp la care sa participe cat mai multi posesori DAIHATSU. (si nu numai)

Nobody remains virgin, life fucks everyone
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 85
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: D o F 2011 Second Edition

Salutare.va mai puteti baza pe un participant daca nu este pe 2-3 iulie.

Oferta mea cu traseul Creasta Iezer Papusa - lac Iezer si varful Leaota ramane valabila.Mai ales cand este inflorit Rododendronul este fenomenal , de vis as spune.

Link spre comentariu

Mie imi place ideea de Campulung Muscel, trasee multe avem participanti locali (razvanmoto, ryovidiu mi s-au parut gazde fenomenale), pensiuni, e mai mult sau mai putin in centrul tarii (pt participanti din toate colturile) Ce ziceti de 16-17 iulie?

Link spre comentariu

Mie imi place ideea de Campulung Muscel, trasee multe avem participanti locali (razvanmoto, ryovidiu mi s-au parut gazde fenomenale), pensiuni, e mai mult sau mai putin in centrul tarii (pt participanti din toate colturile) Ce ziceti de 16-17 iulie?

Chiar atunci ma intorc in tara deci nu pot sa vin. Avem timp acum sa stabilim si locatia si perioada. Participanti sa fie.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Chiar atunci ma intorc in tara deci nu pot sa vin. Avem timp acum sa stabilim si locatia si perioada. Participanti sa fie.

tocmai de aia am tinut cont de data, dar 23 - 24?

Link spre comentariu

Daca e iulie e perfect. Eventual putem sa facem acolo in zona dar alte trasee, alta cazare. Oricum banuiesc ca tot noi o sa fim. Sau daca e in august poate o sa-i conving si pe ai mei sa vina cu o masina :)))))

Link spre comentariu

Sa fie week-end, eventual sa ajungem la locul stabilit de vineri seara si sa plecam duminica dupa masa. Daca o sa fie la Campulung in iulie la sfarsit sau in august o sa vin de la Fagaras deci nu e nicio problema.

Oricum la cate drumuri sunt in zona avem timp sa ne tot plimbam.

Link spre comentariu

Hai baieti veniti si voi cu propuneri ca sa fim cat mai multi

de aceia am deschis topicul din timp sa putem stabili o data in care sa poata venii majoritatea

Orice masina e binevenita dar sa nu uitam ca e Daihatsu owners si ar fi frumos sa dominam in numar (si nu numai :banana)

Link spre comentariu

Cred ca o sa fim tot mai putini din pacate. Macfero o vinde ca si-a luat Jeep, Razvan a pus-o iar la vanzare.:shock:

Link spre comentariu

tareeeeeeee! daca-s toate la locul lor pana atunci ma bag! propun un traseu cu parcare peste noapte la cort. merg pe mana lui ovidiu. dar nu uitati de octombrie ca am vorbit sa ne pregatim pt ORR Cup!

Daihatsu Feroza 1.6 - 1994

Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare

Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007

"Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu

Link spre comentariu

@calutul4x4 tre sa deschidem deja alt topic cu ORR Cup, mai e pana atunci dar e bine sa stie lumea din timp.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare