pacepa Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 DAIHATSU OWNERS and FANS 2011 Editia a II a Salut, m-am gandit sa deschid deja acest topic, sa putem stabili impreuna o data si o locatie din timp la care sa participe cat mai multi posesori DAIHATSU. (si nu numai) Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition A inceput sa-ti placa :)) Eu sunt disponibil oricand in afara de 13 iunie-15 iulie. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition pot veni si eu. depinde de ce data se stabileste.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ryovidiu Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition Salutare.va mai puteti baza pe un participant daca nu este pe 2-3 iulie. Oferta mea cu traseul Creasta Iezer Papusa - lac Iezer si varful Leaota ramane valabila.Mai ales cand este inflorit Rododendronul este fenomenal , de vis as spune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Mai 13, 2011 Autor Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition Mie imi place ideea de Campulung Muscel, trasee multe avem participanti locali (razvanmoto, ryovidiu mi s-au parut gazde fenomenale), pensiuni, e mai mult sau mai putin in centrul tarii (pt participanti din toate colturile) Ce ziceti de 16-17 iulie? Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition Mie imi place ideea de Campulung Muscel, trasee multe avem participanti locali (razvanmoto, ryovidiu mi s-au parut gazde fenomenale), pensiuni, e mai mult sau mai putin in centrul tarii (pt participanti din toate colturile) Ce ziceti de 16-17 iulie? Chiar atunci ma intorc in tara deci nu pot sa vin. Avem timp acum sa stabilim si locatia si perioada. Participanti sa fie. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Mai 13, 2011 Autor Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition Chiar atunci ma intorc in tara deci nu pot sa vin. Avem timp acum sa stabilim si locatia si perioada. Participanti sa fie. tocmai de aia am tinut cont de data, dar 23 - 24? Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition Daca e iulie e perfect. Eventual putem sa facem acolo in zona dar alte trasee, alta cazare. Oricum banuiesc ca tot noi o sa fim. Sau daca e in august poate o sa-i conving si pe ai mei sa vina cu o masina :))))) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition Prezent oriunde , oricand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition Sa fie week-end, eventual sa ajungem la locul stabilit de vineri seara si sa plecam duminica dupa masa. Daca o sa fie la Campulung in iulie la sfarsit sau in august o sa vin de la Fagaras deci nu e nicio problema. Oricum la cate drumuri sunt in zona avem timp sa ne tot plimbam. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition haideti sa vedem cati participa. eu unul vin sigur.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bir110177 Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition Ma primiti si pe mine?:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition Ma primiti si pe mine?:banana te primim cu bratele deschise!!!:h5 fa-ti si o prezentare la http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=701911#post701911 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanmoto Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition Ma primiti si pe mine?:banana Fara catei, nuuuu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bir110177 Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition Normal ca o sa vina si cateii.Ei stiu drumul spre Iezer de anul trecut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Mai 17, 2011 Autor Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition Deocamdata e Campulung Muscel Arges data 23 - 24 Iulie Opinii...... Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition Eu am o nunta in weekendul acela, din pacate :( VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Mai 17, 2011 Autor Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition Hai baieti veniti si voi cu propuneri ca sa fim cat mai multi de aceia am deschis topicul din timp sa putem stabili o data in care sa poata venii majoritatea Orice masina e binevenita dar sa nu uitam ca e Daihatsu owners si ar fi frumos sa dominam in numar (si nu numai :banana) Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition Cred ca o sa fim tot mai putini din pacate. Macfero o vinde ca si-a luat Jeep, Razvan a pus-o iar la vanzare.:shock: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition tareeeeeeee! daca-s toate la locul lor pana atunci ma bag! propun un traseu cu parcare peste noapte la cort. merg pe mana lui ovidiu. dar nu uitati de octombrie ca am vorbit sa ne pregatim pt ORR Cup! Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Mai 20, 2011 Autor Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition @calutul4x4 tre sa deschidem deja alt topic cu ORR Cup, mai e pana atunci dar e bine sa stie lumea din timp. Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition daca nu vand Feroza pana atunci vin si eu.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ryovidiu Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition e foarte frumos si cu cortul. si pe deasupra scutesti invarteala de colo colo pe sosea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition E frumos daca ai cort :)) Eu nu am si nici experiente. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: D o F 2011 Second Edition frumos cu cortul.numai sa fi vreme frumoasa.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate