Vizitator Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 @robert apropos,te-ai nascut invatat direct si nu stiu eu,altfel pana sa sti despre ce e vorba,orice intrebare pare de novice si nu stupida. asa a domnu invatat,relaxeaza-te. ceea ce vreau sa stiu e cat de costisitoare ar fi reparatia sa stiu daca adaugat la pretul masinii se merita sa o mai iau,de aceea intrebarea cu turbina,caci stiu ca sunt cam scumpe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 la miercurea ciuc reconditionarea unei turbine costa 500eur cu factura si garantie 1an (asm turbo);relaxat nu pot fi decat atunci cand ai sa ai masina ta. ps:care e smecheria sa dai 7-8mii pe o masina cu defecte?doar ca este toyota si ca e inmatriculata?cred ca merg si eu la pariul lui lipoveanu :twisted: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 on topic: am senzatia ca si la mine e ceva la turbina. maine fac si niste poze si zic mai pe larg. te ai suparat ca am facut si eu o remarca offtopic? :banana 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 nee, nici gand. :grin: vroiam doar sa ridic si eu 2 deste'n sus ca poate maine dati un ochi si pe pozele mele :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 multumesc pt pretul la turbina. nu stiam ca oamenii nu pot sta relaxati ca nu am eu masina,iti multumesc ca iti pasa. nu cumpar o masina de 7-8mii,ci vreau sa iau toyota aia la 2500 de pe autovit,care dealtfel nu se stie daca e turbina sau altceva si e neinscrisa. ma orientez si eu dupa bugetul de acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 on topic: am senzatia ca si la mine e ceva la turbina. maine fac si niste poze si zic mai pe larg. Turbinele facute de Toyota sunt cele mai proaste...ar fi bine sa gasesti una Garett sau kkk Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 la miercurea ciuc reconditionarea unei turbine costa 500eur cu factura si garantie 1an (asm turbo);:twisted: De obicei la turbinele de toyota, se fisureaza partea pe care inchide supapa...si aia nu intra in chitul de reparatie. Practic e jumate de turbina. Eu am spart 3 bucati pana acum. Dupa care am pus una garett Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 Turbina pt. Patrol de 2.8 cu intercooler a costat ,NOUA, 640 de euro in Germania la STK Turbotehnik si este Garett. La pret s-a adaugat curierul UPS, inca 35 de euro, si a durat 4 zile lucratoare pana a venit. :wink: 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 poate maine daca nu uit aparatu acasa. :grin: scuze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 ontopic: daniel, tu ne pregatesti o surpriza.... deci? surpriza e ca lj73-ul s-a vandut cu cateva ore inainte sa plec sa-l iau,asta acum cateva zile,dar am gasit altceva,sa vedem,maine ma duc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 zvecule ai de la mine o castana. ontopic: daniel, tu ne pregatesti o surpriza.... deci? io zic sa ti-o pastrezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 ontopic: daniel, tu ne pregatesti o surpriza.... deci? surpriza e ca lj73-ul s-a vandut cu cateva ore inainte sa plec sa-l iau,asta acum cateva zile,dar am gasit altceva,sa vedem,maine ma duc. ...i-ai reparat turbina si ala a vandut masina...?????????????!!!!!!! ce nesimtit.... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 nu,nu i-am reparat-o,ma interesa cat costa reparatia sa nu fie cine stie cat si inainte sa plec sa o iau,cu 1 ora,m-a sunat ca a dat-o. acum am gasit un Discovery 1 din dec.`95,in 3 usi 2,5 td,dar prima data mi-a spus ca mi-o lasa cu nr de italia sa merg cu ea si acum cica o radiaza si deci tre sa o inmatriculez,deci alti bani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Februarie 23, 2008 Partajează Postat Februarie 23, 2008 Re: Probleme turbina.... Ce tip de turbina Garett se potriveste fara prea mari modificari la 2L-T? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Re: Probleme turbina.... Ce tip de turbina Garett se potriveste fara prea mari modificari la 2L-T?Eu am pus de sprinter, dar sunt ceva modificari. daca nu ai un mecanic bun..si mai ales si un strungar....e cam dificil. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Re: Probleme turbina.... Si de mers cum merge? ar trebui sa scoata mai bine decit CT20... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 Re: Probleme turbina.... pana acu sunt multumit. CT-ul 20 e cea mai de kkt turbina Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 Re: Probleme turbina.... .....stiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Re: Probleme turbina.... Pina la urma ti-ai luat masina Daniel1234 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Pentru cine are probleme cu turbina. Pentru cine are probleme cu turbina. Cunosc pe cineva SPECIALIZAT in TURBINE . Omu deobicei repara grupul VAG . Repara si curata NUMAI TURBINE . Salutari , Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate