Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme turbina LJ73

Vizitator

Postări Recomandate

@robert apropos,te-ai nascut invatat direct si nu stiu eu,altfel pana sa sti despre ce e vorba,orice intrebare pare de novice si nu stupida.

asa a domnu invatat,relaxeaza-te.

ceea ce vreau sa stiu e cat de costisitoare ar fi reparatia sa stiu daca adaugat la pretul masinii se merita sa o mai iau,de aceea intrebarea cu turbina,caci stiu ca sunt cam scumpe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la miercurea ciuc reconditionarea unei turbine costa 500eur cu factura si garantie 1an (asm turbo);relaxat nu pot fi decat atunci cand ai sa ai masina ta.

ps:care e smecheria sa dai 7-8mii pe o masina cu defecte?doar ca este toyota si ca e inmatriculata?cred ca merg si eu la pariul lui lipoveanu :twisted:

0741140440-Robert
Link spre comentariu

multumesc pt pretul la turbina.

nu stiam ca oamenii nu pot sta relaxati ca nu am eu masina,iti multumesc ca iti pasa.

nu cumpar o masina de 7-8mii,ci vreau sa iau toyota aia la 2500 de pe autovit,care dealtfel nu se stie daca e turbina sau altceva si e neinscrisa.

ma orientez si eu dupa bugetul de acum.

Link spre comentariu

la miercurea ciuc reconditionarea unei turbine costa 500eur cu factura si garantie 1an (asm turbo);:twisted:
De obicei la turbinele de toyota, se fisureaza partea pe care inchide supapa...si aia nu intra in chitul de reparatie. Practic e jumate de turbina. Eu am spart 3 bucati pana acum. Dupa care am pus una garett
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

ontopic: daniel, tu ne pregatesti o surpriza....

deci?

surpriza e ca lj73-ul s-a vandut cu cateva ore inainte sa plec sa-l iau,asta acum cateva zile,dar am gasit altceva,sa vedem,maine ma duc.

Link spre comentariu

ontopic: daniel, tu ne pregatesti o surpriza....

deci?

surpriza e ca lj73-ul s-a vandut cu cateva ore inainte sa plec sa-l iau,asta acum cateva zile,dar am gasit altceva,sa vedem,maine ma duc.

...i-ai reparat turbina si ala a vandut masina...?????????????!!!!!!! ce nesimtit....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

nu,nu i-am reparat-o,ma interesa cat costa reparatia sa nu fie cine stie cat si inainte sa plec sa o iau,cu 1 ora,m-a sunat ca a dat-o.

acum am gasit un Discovery 1 din dec.`95,in 3 usi 2,5 td,dar prima data mi-a spus ca mi-o lasa cu nr de italia sa merg cu ea si acum cica o radiaza si deci tre sa o inmatriculez,deci alti bani.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare