Yonutz Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 (editat) Pentru ca aniversam azi 4 ani de :cl m-am gandit la un "joc" in spiritul club 4x4! Regulile sunt simple: 1.Vezi produsul de aici 2.Te inscrii sa-l iei 3.Donezi obligatoriu ceva care se leaga de activitatile outdoor sau se leaga de 4x4 (sunt acceptate accesorii, piese de schimb) dar care tie nu iti mai trebuie. Obligatoriu pui poza cu ceea ce donezi. Produsul, produsele trebuie sa fie functionabile sau dupa caz folosibile. 4.Urmatorul la fel ca mai sus 5.Bunurile se expediaza prin posta sau se inmaneaza personal in functie de caz pe cheltuiala celui care isi doreste bunul respectiv. Hai sa vedem ce iese ... Incep eu: Donez set 2 bucati statii PMR (walkie-talkie) (sunt similare celor din imagine, pun pozele reale maine). Merg cu baterii sau acumulatori R1 (3). Atentie nu stiu daca sunt marca asta dar tot portocalii sunt. :grin: Daca va place "jocul" il facem "sticky". SUCCES! :h5:cl Editat Mai 15, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 (editat) Re: Donezi si castigi! Vreu eu statiile sa le imperechez cu alte 2 de le am in dotare sa le dau celor cu care mai ies si nu au statie pe masina. Donez la randul meu o statie CB President Jimny care are doar AM. Poza o pun maine seara (adica azi :grin:). Editat Mai 16, 2011 de Yonutz Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 22, 2011 Autor Partajează Postat Mai 22, 2011 Re: Donezi si castigi! @prislopan Rog adresa pe PM sa-ti pun la curier statiile ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Donezi si castigi! O idee faina! Continui eu o lopata tip militara pliabila. My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plastec Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: Donezi si castigi! icXu vreau eu lopata militara Donez set de 2 bucati statii PMR(walkie Talkie) exact ca cele din imagine ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 (editat) Re: Donezi si castigi! HA ! Daca trec in viitorul apropiat la clasa moto-cross, cred ca o sa imi trebuiasca 2 PMR-uri. :grin: Dau toba finala ovala WALKER de 2.5 TD de Mitsu, luata noua, folosita cam 2 luni, apoi lasata in garaj cam aproape 2 ani. Practic, e aproape noua (doar putin murdara) si merge pusa cam pe orice cazan. Editat Iunie 15, 2011 de Klez OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 26, 2011 Autor Partajează Postat August 26, 2011 Re: Donezi si castigi! Se poate inchide, multumesc! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate