atar Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: sfat achizitie off road Discovery 1 Dupa atatea sfaturi, imi dau si eu cu parerea: - daca urmaresti neaparat si confortul incearca un Discovery 1 (1995-1998), 300Tdi - daca vrei o masina mai capabila offroad, poti sa mergi linistit pe un Defender cu motor Td5. Am vazut multe la Carpatcement (Alesd, Fieni, Bicaz), toate peste 150-200.000 km, din care 95% numai in cariera, chinuite rau....dar isi faceau treaba nemaipomenit. Bafta ! Acum, dupa ce ti-ai dat si tu cu parerea, am si eu o intrebare: Tu ai citit postarile din acest topic si datele, sau ai citit doar titlul? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgeprava Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: sfat achizitie off road Discovery 1 Acum, dupa ce ti-ai dat si tu cu parerea, am si eu o intrebare: Tu ai citit postarile din acest topic si datele, sau ai citit doar titlul? Am citit mai mult de jumatate din postari, fara sa ma uit la data. Daca tot vroiai sa faci putina ordine pe aici ma gandesc ca era mai bine daca stergeai postarea mea si imi explicai pe pm. Asa ca trebuie sa ma gandesc ca nu ai vrut decat sa ne arati cat de vigilent esti. In alta ordine de idei, raportat la titlu si la ce vroia omu` sa faca cu masina, sfatul meu nu cred ca e chiar gresit pentru viitori utilizatori interesati de aceasta tema. You don't even think to call me "Godfather" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate