buggymaker Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 Buna! Sant Lori din M-Ciuc. De cand exist ma pasioneaza masinile, mai exact sa construiesc ,sa modific masini, de mic copil am inceput cu modelism.Visul cel mare era sa construiesc o masina 'mare' care a devenit realitate anul trecut cand mi-am terminat buggy -ul meu. Primele teste le-am facut la concursurile celor de la autocrono unde am vazut prima data ce inseamna Off-Road manie. De atunci am ramas contaminat deci mi-am luat un Suzuki sj410 care are motor de BMW 1.8 pe care vreau sa modific sa iasa cat mai extrem. Poze nu reusesc sa atasez ,apasand butonul browse nu-mi apare fereastra. "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 Iata si niste poze despre jucariile mele: "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Februarie 12, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2008 Iata niste poze cu jucariile mele,2: "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate