Vizitator Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 Buna seara, Ma numesc Daniel,sunt din Bucuresti si sunt de doar 2 luni in cautarea unui offroader. Sunt pe forum de ceva luni,timp in care am tot citit posturile voastre si am incercat sa invat de la voi si din greselile voastre,mai mi-am umplut si calculatorul cu pozele masinilor voastre si simt ca ma mananca talpa cand ma uit la fiecare iesire de-a voastra. Pana cand am sa am si eu cu ce ma da,am sa astept si am sa va citesc in continuare. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Gata,am rezolvat,bine v-am gasit !!!!!!! asta e masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Gata,am rezolvat,bine v-am gasit !!!!!!! more Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate