Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

FOCA = Facut Original Cu Aluminiu adica Discovery 1 an 1993 intinerit

thx

Postări Recomandate

Re: FOCA = Facut Original Cu Aluminiu adica Discovery 1 an 1993 intinerit

felicitari, este un model deosebit. dar unde este troliul?

Are un nou model de troliu: actioneaza doar cu forta gandului:grin:. "Forta" fie cu tine:ha:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Super tare. Ti-ai facut un super unghi de atac!

Hai sa nu fim rai! Nu poate fi opera lui Piccolino.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

De ce nu ?

Omul ( oricare ar fi el ...) e plin de resurse .

Si cine a facut asta probabil ca n-a putut lasa un prieten fara masina la timpurile astea . Respectele mele la ambii .

In aceasi idee as putea sa va arat un alt model de bara , dar cred ca nu o veti putea distinge , din cauze de minim absolut . Adica e model 'True Invisible '. Foarte eleganta , si chiar foarte usoara .

Scuze de offtopic . Cind vaz ceva ce-mi place nu ma pot abtine ( nu fluier dupa studente , ca-mi distrag singur atentia ...).

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Bara exista si arata foarte bine (Picollino hand-made),are si logo decupat - cu apa nu cu laser - dar am sfeclit-o eu cu vopseaua,care se lua ca dracu de pe ea.

Cauza nu o cunosc,inca mai studiez dar inclin sa cred ca e mana vopsitorului care e nou in bransa,cel vechi s-a pensionat.Pulbere folosesc Jotun si Akzo Nobel,asta a fost Jotun,nu cred ca e din cauza asta.

Imi pun cenusa in cap, dau de baut :xsi imi pun la punct o linie de fosfatare.:al

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Intr-adevar Ionut ma tot rugat sa iau masina de la el sa o folosesc pe perioada zapezii , insa eu am fost capos si nu am vrut ,in ideea de a se finaliza lucrarea mai repede . La ultima ninsoare nu am mai rezistat mai ales ca la Avensis a trebuit sa-i prind scuturile de plastic de doua ori. Pozele le-am pus nu pentru a bifa la reclamatii sau trimitere de tignale pt intarziere . Chiar mi s-a parut foarte caraghioasa cu bara aia .

Ete cam ce a iesit :

http://1.1.1.5/bmi/img43.imageshack.us/img43/3262/20120214165616.jpg

Asa-i ca are un zambet frumos?

http://1.1.1.3/bmi/img41.imageshack.us/img41/1040/20120214165630.jpg

http://1.1.1.3/bmi/img80.imageshack.us/img80/1708/20120214165642.jpg

Tocmai ce a implinit 191.003 km

http://1.1.1.3/bmi/img839.imageshack.us/img839/3710/20120215081112.jpg

Editat de thx

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

Daca tot nu apar pozele lui Cozmin, contribui eu cu o poza imediat dupa terminarea montajului.

Nu stiu de ce nu vedeti pozele. M-am uitat acum de pe un alt pc si am folosit clasicul "internet explorer " si " chrome " fara probleme.

Nu inteleg. Pozele anterioare ,cele cu sina de tramvai le-am pus la fel.

:ang1:ang2

Link spre comentariu

Se intampla lucruri foarte ciudate .Aseara de acasa, nu se vedeau pozele . Azi , de la serviciu se vad perfect. Nu mai inteleg nimic. Mi s-a terminat stiinta.:ang1

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Am schimbat bucsile de la "ciolane" - ce ma amuza termenu' asta - ma rog , stiintific tiranti , inspre sasiu ( cele un miez metalic cu prinderea in trei puncte ). Cand plecam de pe loc si uneori la schimbarea vitezelor imi dadea niste ciocane pe spate de ziceam ca se rupe-n doua. Banuiam diferentialul insa dupa ce le-am inlocuit , frate , alta masina, o diferenta fantastica , in bine evident. Le mai schimbasem in vara lu' 2010 cumparate de la Paddock si au tinut cam 25.000 km. Aveam joc cam de 1 cm ambele.Sa le vedem p-astea ce stiu. Sunt bucsile originale de cauciuc . Nu am pus nimic de poliuretan. Am mai schimbat si pivotul de la puntea spate care avea si el un pic de joc. La asta nu am umblat deloc si inclin sa cred ca era cel original.

Link spre comentariu

Am schimbat bucsile de la "ciolane" - ce ma amuza termenu' asta - ma rog , stiintific tiranti , inspre sasiu ( cele un miez metalic cu prinderea in trei puncte ). Cand plecam de pe loc si uneori la schimbarea vitezelor imi dadea niste ciocane pe spate de ziceam ca se rupe-n doua. Banuiam diferentialul insa dupa ce le-am inlocuit , frate , alta masina, o diferenta fantastica , in bine evident. Le mai schimbasem in vara lu' 2010 cumparate de la Paddock si au tinut cam 25.000 km. Aveam joc cam de 1 cm ambele.Sa le vedem p-astea ce stiu. Sunt bucsile originale de cauciuc . Nu am pus nimic de poliuretan. Am mai schimbat si pivotul de la puntea spate care avea si el un pic de joc. La asta nu am umblat deloc si inclin sa cred ca era cel original.

Cosmine, cum arata asta si unde se situeaza?......

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Pai , coordonatele lui GPS sunt : pe mijlocul puntii spate si "leaga" puntea in mijloc , de sasiu .Pivotul este de fapt prins pe o bascula centrala formata din doua brate in " V". In varful "V"-ului este pivotul care tine puntea iar la celelalte capete ale "V"-ului sunt prinderile de sasiu. Se scoate relativ usor insa se preseaza si depreseaza foarte greu. Fara presa hidraulica sunt sanse mici.

LE Nu stiu cum este la Disco 2

Link spre comentariu

Cosmine, cum arata asta si unde se situeaza?......

Bogdane la disco 2 nu avem pivot pe spate , avem insa 3 bucse oscilante de mai mare frumusetea cere se strica destul de greu si care nu vrei sa sti cat costa

discovery td5 '02
Link spre comentariu

le-am vazut deja.......(pe schema nu la mine la masina:grin:)

PS am vazut si pretul:hl

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare