Axel Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Am gasit si postat mai jos schemele electrice de la Freelander 1, MY2003. Posibil o parte din ele sa se potriveasca si pentru alti ani. Oricum, sper sa ajute pe cineva... fl1_2003_electric.rar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator iulidiv Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Re: Scheme electrice Freelander 1 Poti te rog sa imi trimiti un site sau ceva cu acele scheme electrice??? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Re: Scheme electrice Freelander 1 Poti te rog sa imi trimiti un site sau ceva cu acele scheme electrice??? Multumesc. Tocmai ti-a indicat @DKW, pe un alt topic, un site de unde poti descarca toata colectia RAVE (manualele de intretinere si reparatii LR). Trebuia doar sa dai un click pe link-ul respectiv si aveai tot ce-ti trebuie:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator iulidiv Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Re: Scheme electrice Freelander 1 Am incercat acolo dar nu mi se incarca pagina!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Re: Scheme electrice Freelander 1 Am incercat acolo dar nu mi se incarca pagina!!! Mai incearca, la mine merge, chiar acum am verificat si am incercat sa descarc... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Re: Scheme electrice Freelander 1 Va rog putin ajutor! Am schimbat calc si nu mai pot descarca RAVE, din pacate. As avea nevoie sa-mi spuneti care dintre pinii mufei de la broasca usa fata, are legatura cu plafoniera. Vreau sa montez un led in usa, care sa se aprinda cand o deschid si nu stiu de unde sa trag plusul. sunt 7 fire de diferite culori in mufa broastei.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Re: Scheme electrice Freelander 1 Am rezolvat problema, multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate