Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Concurs

Max

Concurs  

73 membri au votat

1. 1. Concurs

• B99ZUK
      0
    • LIPOVEANU
    • ftz_hp
    • Suparici
      0
    • cormosilviu
    • catalinrs4
    • buhu
      0
    • Miron
    • gabitzu
    • vaz 21214
    • ciny
    • mrJv
    • B99ZUK
    • LIPOVEANU
      0
    • ftz_hp
      0
    • Suparici
      0
    • cormosilviu
      0
    • catalinrs4
      0
    • buhu
      0
    • Miron
    • gabitzu
      0
    • vaz 21214
      0
    • ciny
      0
    • mrJv
      0

Postări Recomandate

• Răspunsuri 106
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

acuma... as fi facut o chestie pe baza de puncte. asa, e prea greu sa alegi.

mai sunt si niste g-uri frumoase (si pregatite) (sambata am fost la padure impreuna cu unul), din cand in cand si cate un wrangler (tot gladiatoru' in zilele bune...:) )....etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acuma... as fi facut o chestie pe baza de puncte. asa, e prea greu sa alegi.

mai sunt si niste g-uri frumoase (si pregatite) (sambata am fost la padure impreuna cu unul), din cand in cand si cate un wrangler (tot gladiatoru' in zilele bune...:) )....etc.

Stiu dar e prea complicat...

Oricum o sa spunem si cine vor fi pe locurile 2 si 3. :grin:

Daca cei cu G-urile si cu Wrangler-urile sunt membri ai forumului, sunt invitati sa participe la concurs...

Link spre comentariu

O sa fie o decizie grea intre a alege ce mai frumosa intre masinile lui Miron, Koala, Max, Lipoveanu', Mihai, Lucian (samurai), Suparici... si sigur am mai uitat...

The best will win..

Man, ai uitat? A mea nu este in concurs. E pusa acolo doar asa ca sa prinda ceilalti curaj. :grin:

Link spre comentariu

Max, nu e corect ce se petrece aici... Ai zis ca e concurs de masini, nu de "bijuterii". Ce cauta in concurs Miron si B99ZUK ? ...sau lipoveanu, care munceste la masina, pentru acest concurs, de cateva luni. Mai lipseste Mugur si Koala...

Eu, cel putin, sunt complet descurajat... O mai pui si tu pe aia rosie asa... in ciuda... cica "in afara de concurs"... :lol: :lol: :lol:

:1 pentru toti cei care ati muncit ca masinile voastre sa arate bine. :B

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

naui (userul de pe mania)... super baietii ...si SUPER masina! din pacate nu am alte date ...

max, miron si zuk sunt juriul ... numara voturile!

Gata s-a dat drumul la vot? e secret? ca sunt nerabdator sa-i dau votul meu celei cu ramele calare (sa manance si gura la pestii mei o masa calda)

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

:bleah Bah, voi ati mincat ciuperci otravite?Asta-i forum de fashion? Jolidonu' meu ii mai misto ca Triumphu' tau??? A meu ii matase, a tau polyester??? Faceti un concurs care masina are mai multe "cicatrici" sau care a participat la cele mai multe etape de campionat, sau care ii mai grea si consuma mai putin, sau care s-a rasturnat de cele mai multe ori, etc...., dar aici care ar fi criteriile de selectie?? Cea mai misto poza??? Sau a mea ii polishata si a lui nu?? Sau io am 33"-uri si el nu?? :shock:
Link spre comentariu

Bruno, nu ai inteles nimic... Concursul e "cea mai frumoasa masina".

Daca tu ti-ai lovit-o pe toate partile si nu te poti baga aici, mai e o sectiune... :hm

Link spre comentariu

:bleah Bah, voi ati mincat ciuperci otravite?Asta-i forum de fashion? Jolidonu' meu ii mai misto ca Triumphu' tau??? A meu ii matase, a tau polyester??? Faceti un concurs care masina are mai multe "cicatrici" sau care a participat la cele mai multe etape de campionat, sau care ii mai grea si consuma mai putin, sau care s-a rasturnat de cele mai multe ori, etc...., dar aici care ar fi criteriile de selectie?? Cea mai misto poza??? Sau a mea ii polishata si a lui nu?? Sau io am 33"-uri si el nu?? :shock:

Stai linistit Bruno ca o sa facem concursuri si dupa alte criterii. Avem destul timp la dispozitie.

Chestia cu cele mai multe cicatrici ma tenteaza si pe mine. Propun ca aceasta sa fie tema urmatorului concurs.

Dar, intai sa le definitivam pe acestea doua ca sa nu bulversam lumea.

:h5

Link spre comentariu

Noah, voi stiti, da' daca faceti unu cu care urca panta asta sau care pune mai mult noroi pe capota ma bag si io :grin:

Asta o sa facem cand ne intalnim live la urmatoarea intalnire. :grin:

Link spre comentariu

daca ma votezi ti-o spal ..... :-P :ha:

In prim plan se vede o masina.. mica..

In plan secund se vede "furia neagra"...

In prim plan e masina mea.. Aztec.....Lucian

In plan secund e masina lui "Lipoveanul".. Lucian.

PS. Masina mea e curata.. acum.

:ha: :banana :-P

Astept votarea.

pai bine bree..... treci pe la noi fara sa ne saluti .....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Tradareeeeeee!!! Concursul a fost aranjat... Miron stia de concurs inaintea noastra si a avut timp sa pregateasca toate aceste masini :hm

Prea multe Toyote... e suspect...

Max, te rog sa mai fci o categorie: "cea mai frumoasa Toyota" :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare