Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

N-am idee.

Vizitator redscarlet

Postări Recomandate

Vizitator redscarlet

Trebuie sa imi schimb numerele de la masina.

Si cum combinatia de litere pe care o am acum, nu stiu daca mai este o alternativa, iar eu sunt total lipsita de inspiratie si nici nu vreau sa ma las la mana "destinului"... ma gandeam ca aveti voi o idee, doua, trei..mai multe.

Si in cazul asta, imi spuneti si mie, ce combinatie vi se pare mai...speciala.

Dar va rog, fara RED (cred ca sunt luate, oricum), SCA, SKA, FOX si mai stiu eu ce...combinatii uzuale..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu unul am mers pe 44 AWD....si cred ca-i destul de original...cert e ca nu am mai vazut- si nu-i numele pe toate gardurile ca la manelisti( sa ma scuze cei ce au numele pus dar eu o consider o prostie)Hai ca am zis-o iara si iara mi se urca baietii in cap :bb

A si desigur ca sunt de acord cu genul ... ... zuk ,.... .... toy etc

I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane
Link spre comentariu

Depinde si la ce anume vrei sa faca referire numerele: nume, marca, model, etc.

Eu am avut numere preferentiale, legate de masini, nu de numele meu - nu sunt manelist! :ha: :-P

* Rover 2400 Turbo, model SD-1 _ B-24-SDT: 24 - motor de 2.4 litrii, SDT - model SD Turbo.

* Citroen BX 16 RE cu motor 1.8 Diesel _ B-21-BXD: 21 - combinatia libera care mi-a placut, nefiind disponibile 18 sau 16, BXD - model BX Diesel.

* Chevrolet Suburban V2500 Silverado 6.2L V8 Diesel _ B-90-GMC: 90 - combinatia libera care mi-a placut, nefiind disponibil 62, GMC - numele fabricantului: General Motors Corporation.

Ideea: sa-ti placa combinatia, s-o poti asocia cu ce ti-ai propus si s-o retii usor. Pretul nu e cu mult mai mare.

Mai ai posibilitatea sa pastrezi numarul actual, daca doresti, bineinteles, tot contra cost.

Parerea mea! :h5

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

quote:

Si cum combinatia de litere pe care o am acum, nu stiu daca mai este o alternativa, iar eu sunt total lipsita de inspiratie etc etc etc....

:unquote

probleme fratica....

Link spre comentariu

Vizitator koala
Ia blondo numerele alea asa cum vin ele, la rand ... nu conteaza, da-le 'reaku ! ... vezi numa' sa nu fie "prea sugestive" :ga, sa aiba motive soferii sa rada de tine ... in rest, cu cat mai comune, cu atat mai bine ! ...
Link spre comentariu

Re: N-am idee.

RED il au cei de la revista RED, dar ce tb sa exprime n° tau de la masina? ce tema doresti? sau nu e nici o tema?

ce ai acum?.

Si cum combinatia de litere pe care o am acum, nu stiu daca mai este o alternativa, iar eu sunt total lipsita de inspiratie si nici nu vreau sa ma las la mana "destinului"... ma gandeam ca aveti voi o idee, doua, trei..mai multe.

Si in cazul asta, imi spuneti si mie, ce combinatie vi se pare mai...speciala.

Dar va rog, fara RED (cred ca sunt luate, oricum), SCA, SKA, FOX si mai stiu eu ce...combinatii uzuale..

Mazda Tribute CEA MAI INVERSUNATA LUPTA E CU TINE INSUTI. TE AFLI IN AMBELE TABERE ...
Link spre comentariu

Vizitator redscarlet
quote:

Si cum combinatia de litere pe care o am acum, nu stiu daca mai este o alternativa, iar eu sunt total lipsita de inspiratie etc etc etc....

:unquote

probleme fratica....

Iar vezi rosu in fata ochilor... "fratica"?

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet
Ia blondo numerele alea asa cum vin ele, la rand ... nu conteaza, da-le 'reaku ! ... vezi numa' sa nu fie "prea sugestive" :ga, sa aiba motive soferii sa rada de tine ... in rest, cu cat mai comune, cu atat mai bine ! ...

Pai daca le iau "la rand", cum mai pot face "sa nu fie prea sugestive"..?

Mai depinde, cumva, de mine? Nu prea... :roll:

Si da, preferam si eu ceva comun..

@Bea

Nu trebuie sa exprime nimic in mod special. Trebuie sa fie greu de retinut si neinterpretabile.

Deci "FOX" cade, Nanuk, da?!?!?!Cat despre vorba lunga, sa tot fie, mai am o saptamana, doua la dispozitie.

Link spre comentariu

Vizitator Denisa

ex: catelul meu se numeste Tano...am pus numerele la masina: KNO..(cane corso=rasa+restul numelui)...asa mi-a fost inspiratia..

dar acum cand vreau s-o vand...am fost intrebata daca masina apartine firmei knoll...

concluzia la care am ajuns...mai bine lasam sa aleaga calculatorul..

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

Ha, ha, ha... :bc

Asta-i seria bicicletei tale? (LOL)

Nu, nr de la pantofi! :-P

Sa inteleg ca nu poti privi mai sus de talpa pantofului? :grin:

Link spre comentariu

Sa inteleg ca nu poti privi mai sus de talpa pantofului? :grin:

Nu, ca am dioptriile mari ... Si nemernicii astia de pe ibei nu mi-au trimis inca "borcanele" SH. Cica sunt inca in faza incipienta!

Da' pana la urma ce nr. vrei? Uite si asta ar fi misto: B 1o cat ! :-P

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare