Vizitator redscarlet Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 Trebuie sa imi schimb numerele de la masina. Si cum combinatia de litere pe care o am acum, nu stiu daca mai este o alternativa, iar eu sunt total lipsita de inspiratie si nici nu vreau sa ma las la mana "destinului"... ma gandeam ca aveti voi o idee, doua, trei..mai multe. Si in cazul asta, imi spuneti si mie, ce combinatie vi se pare mai...speciala. Dar va rog, fara RED (cred ca sunt luate, oricum), SCA, SKA, FOX si mai stiu eu ce...combinatii uzuale.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 B _5UZY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 B xx VTR (vitara) :grin: Asta daca se mai poate la alegere.. daca se poate, eu zic sa incerci oricum ce-ti doresti.. ai putine sanse sa fie libere.. Eu am avut, chiar cu B 01 ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Februarie 4, 2008 Partajează Postat Februarie 4, 2008 Eu unul am mers pe 44 AWD....si cred ca-i destul de original...cert e ca nu am mai vazut- si nu-i numele pe toate gardurile ca la manelisti( sa ma scuze cei ce au numele pus dar eu o consider o prostie)Hai ca am zis-o iara si iara mi se urca baietii in cap :bb A si desigur ca sunt de acord cu genul ... ... zuk ,.... .... toy etc I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Depinde si la ce anume vrei sa faca referire numerele: nume, marca, model, etc. Eu am avut numere preferentiale, legate de masini, nu de numele meu - nu sunt manelist! :ha: :-P * Rover 2400 Turbo, model SD-1 _ B-24-SDT: 24 - motor de 2.4 litrii, SDT - model SD Turbo. * Citroen BX 16 RE cu motor 1.8 Diesel _ B-21-BXD: 21 - combinatia libera care mi-a placut, nefiind disponibile 18 sau 16, BXD - model BX Diesel. * Chevrolet Suburban V2500 Silverado 6.2L V8 Diesel _ B-90-GMC: 90 - combinatia libera care mi-a placut, nefiind disponibil 62, GMC - numele fabricantului: General Motors Corporation. Ideea: sa-ti placa combinatia, s-o poti asocia cu ce ti-ai propus si s-o retii usor. Pretul nu e cu mult mai mare. Mai ai posibilitatea sa pastrezi numarul actual, daca doresti, bineinteles, tot contra cost. Parerea mea! :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 quote: Trebuie sa imi schimb numerele de la masina. Si cum combinatia de litere pe care o am acum, nu stiu daca mai este o alternativa, iar eu sunt total lipsita de inspiratie etc etc etc.... :unquote probleme fratica.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Ia blondo numerele alea asa cum vin ele, la rand ... nu conteaza, da-le 'reaku ! ... vezi numa' sa nu fie "prea sugestive" :ga, sa aiba motive soferii sa rada de tine ... in rest, cu cat mai comune, cu atat mai bine ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Beatrice Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Re: N-am idee. RED il au cei de la revista RED, dar ce tb sa exprime n° tau de la masina? ce tema doresti? sau nu e nici o tema? ce ai acum?. Trebuie sa imi schimb numerele de la masina. Si cum combinatia de litere pe care o am acum, nu stiu daca mai este o alternativa, iar eu sunt total lipsita de inspiratie si nici nu vreau sa ma las la mana "destinului"... ma gandeam ca aveti voi o idee, doua, trei..mai multe. Si in cazul asta, imi spuneti si mie, ce combinatie vi se pare mai...speciala. Dar va rog, fara RED (cred ca sunt luate, oricum), SCA, SKA, FOX si mai stiu eu ce...combinatii uzuale.. Mazda Tribute CEA MAI INVERSUNATA LUPTA E CU TINE INSUTI. TE AFLI IN AMBELE TABERE ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 vb lunga,saracia vitarei : FOX ar fi fost cel mai bun.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 quote: Trebuie sa imi schimb numerele de la masina. Si cum combinatia de litere pe care o am acum, nu stiu daca mai este o alternativa, iar eu sunt total lipsita de inspiratie etc etc etc.... :unquote probleme fratica.... Iar vezi rosu in fata ochilor... "fratica"? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Ia blondo numerele alea asa cum vin ele, la rand ... nu conteaza, da-le 'reaku ! ... vezi numa' sa nu fie "prea sugestive" :ga, sa aiba motive soferii sa rada de tine ... in rest, cu cat mai comune, cu atat mai bine ! ... Pai daca le iau "la rand", cum mai pot face "sa nu fie prea sugestive"..? Mai depinde, cumva, de mine? Nu prea... :roll: Si da, preferam si eu ceva comun.. @Bea Nu trebuie sa exprime nimic in mod special. Trebuie sa fie greu de retinut si neinterpretabile. Deci "FOX" cade, Nanuk, da?!?!?!Cat despre vorba lunga, sa tot fie, mai am o saptamana, doua la dispozitie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Iar vezi rosu in fata ochilor... "fratica"? normal:vin, capota, sange, carioca. ale dracu, toate-s rosii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 @svejk Mda... observ ca esti cam neinspirat in perioada asta. Asta e, nimeni nu-i perfect. Poate aleg "SVK"... ce zici? :pr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 nu ma-ntelege gresit: din partea mea poti sa alegi si conventia democratica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 nu ma-ntelege gresit: din partea mea poti sa alegi si conventia democratica. Asta cred ca tot din lipsa de inspiratie provine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Incearca prinzi ceva care sa inceapa cu W si sa se termine tot cu W.. si daca la mijloc este U.. nu te mai opreste nici politia. Dar sigur nu il vei obtine.. :grin: ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Dar sigur nu il vei obtine.. :grin: Ramane de vazut... :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Denisa Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 ex: catelul meu se numeste Tano...am pus numerele la masina: KNO..(cane corso=rasa+restul numelui)...asa mi-a fost inspiratia.. dar acum cand vreau s-o vand...am fost intrebata daca masina apartine firmei knoll... concluzia la care am ajuns...mai bine lasam sa aleaga calculatorul.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 @dandonte Si sa ma trezesc cu ceva gen BUO, YLY, YES, RBK, SLO, LBL ... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 B 1o nda :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 B 1o nda :ha: Ha, ha, ha... :bc Asta-i seria bicicletei tale? (LOL) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Ha, ha, ha... :bc Asta-i seria bicicletei tale? (LOL) Nu, nr de la pantofi! :-P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Ha, ha, ha... :bc Asta-i seria bicicletei tale? (LOL) Nu, nr de la pantofi! :-P Sa inteleg ca nu poti privi mai sus de talpa pantofului? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 AUM fara numar :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 5, 2008 Partajează Postat Februarie 5, 2008 Sa inteleg ca nu poti privi mai sus de talpa pantofului? :grin: Nu, ca am dioptriile mari ... Si nemernicii astia de pe ibei nu mi-au trimis inca "borcanele" SH. Cica sunt inca in faza incipienta! Da' pana la urma ce nr. vrei? Uite si asta ar fi misto: B 1o cat ! :-P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate