Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

suspensie y60 pentru open - recomandari ?

costakala

Postări Recomandate

Salutare,ce recomandari imi dati ptr suspensie ptr un y60 scurt,care il folosesc pe ceva trasee...(echivalenta-open de la concursuri) sau care ar fi oridinea ca si pret-calitate(sau macar o parere)
Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: suspensie y60 pentru open - recomandari ?

Ai mai multe variante:

OME +5cm arcuri(4) + amortizoare (5) + distantieri (4) + bucsi caster (4) + kit coborare cutie (daca e masina scurta) - costa intre 1200-1600 euro depinde de cat de "avansat" vrei kitul

IRONMAN +5cm - nu stiu sa-ti dau detalii de pret

KONI +5cm - o suspensie destul de scumpa (numai amortizoarele)

TOUGH DOG +5cm - nu stiu sa-ti dau detalii de pret

DOBINSONS +5cm - nu stiu sa-ti dau detalii de pret

PROCOMP +5cm - nu stiu sa-ti dau detalii de pret

MILNER - nu stiu sa-ti dau detalii

Un market bine dezvoltat ptr accesorii de offroad (suspensii) il gasesti in Australia sau Anglia.

Si probabil ca mai sunt si altele ...In general pretul unei suspensii pleaca de la 1000 euro si se duce in sus ...

Bafta.

Editat de Max

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Salutare,ce recomandari imi dati ptr suspensie ptr un y60 scurt,care il folosesc pe ceva trasee...(echivalenta-open de la concursuri) sau care ar fi oridinea ca si pret-calitate(sau macar o parere)

salut.

da-mi mai multe detalii despre masina si iti voi face o oferta foarte buna.

stima,

catalin

Link spre comentariu

salut.

da-mi mai multe detalii despre masina si iti voi face o oferta foarte buna.

stima,

catalin

am un prieten care aduce.vb cu el si iti dau oferta.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Salut ! Ai hotarat ce suspensie pui pe masina? Am achizitionat si eu o masina ca a ta si doresc sa o folosesc doar pentru off-road. Este vorba de un y60 '94 4.2d swb, care nu are nici o modificare in acest sens.

Fiind nou in acest domeniu m-am folosit de acest forum la alegerea masinii si tot cu ajutorul vostru vreau sa o modific, pentru a ne plimba impreuna, bineinteles.

Multumesc !

Jeep Wrangler TJ 4.0
Link spre comentariu

Salut ! Ai hotarat ce suspensie pui pe masina? Am achizitionat si eu o masina ca a ta si doresc sa o folosesc doar pentru off-road. Este vorba de un y60 '94 4.2d swb, care nu are nici o modificare in acest sens.

Fiind nou in acest domeniu m-am folosit de acest forum la alegerea masinii si tot cu ajutorul vostru vreau sa o modific, pentru a ne plimba impreuna, bineinteles.

Multumesc !

Ptr a ne putea intelege mai bine ...

1.Incearca aici o scurta prezentare a ta (obligatoriu) http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=715101#post715101

2.Incearca sa citesti regulamentul forumului (obligatoriu) http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59106-Regulile-casei&p=650703#post650703

3.Incearca sa-ti faci o scurta prezentare la acaret (facultativ) http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?554-Patrol-Y60

4.Incearca sa te inscrii in acest recensamant (facultativ) http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64785-Recensamantul-utilizatorilor-Nissan-de-pe-forum-Club4x4&p=715165#post715165

Vedem noi cu suspensia si modificarile dupa aia ... ok? :grin:

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Multumesc !

Ai variantele de suspensie mai sus ... si in sectiune o groaza de pareri despre ele... vezi care te coafeaza mai bine dupa feedback & pret!

Dar ...de ce vrei sa modifici suspensia? :wink:

Link spre comentariu

Ai mai multe variante:

OME +5cm arcuri(4) + amortizoare (5) + distantieri (4) + bucsi caster (4) + kit coborare cutie (daca e masina scurta) - costa intre 1200-1600 euro depinde de cat de "avansat" vrei kitul

IRONMAN +5cm - nu stiu sa-ti dau detalii de pret

KONI +5cm - o suspensie destul de scumpa (numai amortizoarele)

TOUGH DOG +5cm - nu stiu sa-ti dau detalii de pret

DOBINSONS +5cm - nu stiu sa-ti dau detalii de pret

PROCOMP +5cm - nu stiu sa-ti dau detalii de pret

MILNER - nu stiu sa-ti dau detalii

Un market bine dezvoltat ptr accesorii de offroad (suspensii) il gasesti in Australia sau Anglia.

Si probabil ca mai sunt si altele ...In general pretul unei suspensii pleaca de la 1000 euro si se duce in sus ...

Bafta.

esiste si RAW 4x4 cu mare experienta in Nissan: + 5 cm+ 7,5 cm +10 cm

pregatite pt sarcine + 100 kg +200kg +400kg sau la comanda

2 ani garantie fara limite de km

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare