bogthebat Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Acuma, ca tot n-am terminat cu pompa de motorina si cu pierderea de presiune, dupa o verificare tehnica la Premium auto (prietenii stiu de ce...), a venit si sentinta: convertizorul e crapat......:pl. Am gasit si codul:TQB000040, dar nu vreau tot ansamblul. A mai schimbat cineva piesa respectiva? o varianta ar fi ashcroft, cu tot cu cutie.... alta, o cutie noua si alta, sa schimb piesa ......:hm "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Re: Torque convertor TD5 Nu ma pricep la cutii automate...de obicei le si evit dar din ce-am citit s-ar putea sa ai nevoie doar de placa FTC4713 ca asta crapa de obicei. Eu zic sa mai sapi ca daca nu o sa fie cam scump. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 25, 2011 Autor Partajează Postat Mai 25, 2011 Re: Torque convertor TD5 Nu ma pricep la cutii automate...de obicei le si evit dar din ce-am citit s-ar putea sa ai nevoie doar de placa FTC4713 ca asta crapa de obicei. Eu zic sa mai sapi ca daca nu o sa fie cam scump. Fery, din pacate placa este asta: (imi trebuie si asta.....) dar din cate am vazut eu pe gaurica de pe burta cutiei, e un disc care e crapat.... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 (editat) Re: Torque convertor TD5 Atunci e nasol, sapa adanc ca sunt firme care reconditioneaza convertere, de exemplu http://www.recro.eu/en/index.html care au sedii in Polonia si Rusia ... poate se ocupa si vreo firma din Romania cu asa ceva ... rabdare si tutun ca altfel te sparge la buzunar. Editat Mai 25, 2011 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 25, 2011 Autor Partajează Postat Mai 25, 2011 Re: Torque convertor TD5 Atunci e nasol, sapa adanc ca sunt firme care reconditioneaza convertere, de exemplu http://www.recro.eu/en/index.html care au sedii in Polonia si Rusia ... poate se ocupa si vreo firma din Romania cu asa ceva ... rabdare si tutun ca altfel te sparge la buzunar. ..... poi aia ziceam io mai sus de ashcroft.... Daca iau convertizorul nou, costa cca 1450 lire. Daca refac complet cutia cu tot cu convertizor, costa cca 1000 lire...... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Re: Torque convertor TD5 ... iar eu ziceam sa scoti si sa reconditionezi numai converterul ... asta nu poate fi mai mult de vreo 400 Euro. De ce sa schimbi si cutia daca nu are nimic? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 25, 2011 Autor Partajează Postat Mai 25, 2011 Re: Torque convertor TD5 aha, m-am prins. Nu am gasit pe nici unu care sa refaca convertizorul de aia ma gandisem sa trimit cutia la ashcroft cu totu” si sa o refaca complet. Cine stie daca dupa ce pun conevertizorul inapoi nu crapa ceva in cutie.....:hl "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Re: Torque convertor TD5 In mod normal nu are ce crapa in cutie din cauza asta, doar n-o sa fii atat de ghinionist...daca oricum voiai satrimiti toata cutia la ashcroft atunci mai bine iei legatura cu aia de la RECRO si trimiti converterul in polonia, sau mai este o firma (sau nu numai una) in UK de ex. http://www.sussexautos.co.uk/torque-converters.php . Gandeste-te bine, poate cutia ta e mai buna decat una reconditionata de la ashcroft...ei nu o repara pe a ta ci iti da una gata reconditionata care a fost defecta o data NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Re: Torque convertor TD5 contacteaza l pe deadnoise din cate imi aduc aminte are o cutie automata cu tot cu convertizor de cuplu de v8 care sta degeba...poate reusesti sa impaci ceva piese.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Re: Torque convertor TD5 Bogdan...daca te pot ajuta cu ceva, cu cea mai mare placere. Ai numarul meu. Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
godwishu Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Re: Torque convertor TD5 Cutia este ZF. ZF are reprezentanta si la noi. Sunt in Faur intrare pe la Poarta 4 si imediat dreapta. Ma gandesc ca poate e mai ieftin sa o faci la noi. http://www.baterii-varta.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 26, 2011 Autor Partajează Postat Mai 26, 2011 Re: Torque convertor TD5 Am vorbit deja cu ei, ii stiu de cabd aveam Volvo:ha:. Astept un raaspuns maine de la ei..... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Re: Torque convertor TD5 Poate poate ne ajuta cineva si ne spune daca cutie de V8 4.0 difera cumva de cea de TD5. Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 27, 2011 Autor Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: Torque convertor TD5 Mai sap, dar uite ce am gasit.... Torque Converter Upgrades The ZF auto as used in the LandRover vehicles uses three different diameters of torque converter. Small. Medium and Large. \\\"Small\\\" is used on the 300 Tdi, P38 diesel and the TD5 \\\"Medium\\\" is used on the 3.9, 4.0 and the later 4.6 P38 \\\"Large\\\" is used on the early 4.6 P38 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: Torque convertor TD5 Ai vazut frate... ce bine e sa nu te pripesti.... ia-o ardeleneste pana vei fi sigur de ceea ce faci..... o zi sau doua de sapaturi pot sa te salveze de multe cheltuieli suplimentare. COOOOL m8:wink: ca pana la urma se rezolva:old NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: Torque convertor TD5 Baga un ochi si pe aici http://forum.landrovernet.com/showthread.php/203554-Disco-Td5-autobox-replacing-torque-converter Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 27, 2011 Autor Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: Torque convertor TD5 De doua zile asta fac...... dar tot nu inteleg de unde scot astia preturile astea: torque conerter 400 GBp.....si ashcroft... Si iara nu inteleg daca tre` sa schimb toata "oala " aia sau numai ce e in interior? Multzam Marius:h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: Torque convertor TD5 Da un email la Dave Aschroft ai dat? Asa de control ca vad ca toti zic ca este super baiat. Cred ca trebuie sa iei toata oala (si ar fi bine sa faci upgrade pt V8 + placa). Dar vorbeste direct cu ei ce naiba. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iunie 3, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Torque convertor TD5 Da un email la Dave Aschroft ai dat? Asa de control ca vad ca toti zic ca este super baiat. Cred ca trebuie sa iei toata oala (si ar fi bine sa faci upgrade pt V8 + placa). Dar vorbeste direct cu ei ce naiba. Am vorbit cu Dave:h5 si m-am lamurit. Mai trebuie sa ajung la Marius sa fac lista cu ce piese am nevoie sa schimb si sa le comand. Cedeam ca de Rusalii o sa ma dau cu ea, dar se pare ca va mai dura...... La final, o sa pun poze din timpul montajului, precum si lista de piese de care ai nevoie sa faci lucrarea.(asta pentru cei care vor mai face acest schumb) "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iulie 3, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2011 Re: Torque convertor TD5 Am rezolvat cu convertizorul! Multumesc Marius, Ionut, Marcel:h5. Din pacate, poze din timpul montajului nu am, dar iata necesarul de piese pentru lucrare: RTC4268 AUTOMATIC TRANSMISSION SUMP SEAL RTC4653 AUTOMATIC GEARBOX OIL FILTER RTC4276 AUTOMATIC GEARBOX OIL FILTER O RING RTC5818 O RING FTC4713 PLATE DRIVE T013 Heavy Duty Torque Converter "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iulie 18, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Torque convertor TD5 Si pozele promise cu vechiul TC: - ultima e pentru ca cineva poate va dori seria.... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate