al_eugen Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 As incepe cu cateva date: La al meu outlander cartea utilizatorului scrie: (combinat si cu recomandarile de la peugeot 4007 - care e aceeasi masina) Cutie viteze: ulei "Clasificare DIA QUEEN NEW MULTIGEAR OIL API GL-3 SAE 75W80", schimb la 60000km/3 ani in conditii grele, si 200000km normal Cutie transfer: "Ulei pentru angrenaje hipoide confrm API GL-5 SAE 90", schimb la 30000km/2 ani in conditii grele, 100000km normal Diferential (spate): "Ulei pentru angrenaje hipoide confrm API GL-5 SAE 80" schimb la 30000km/2 ani in conditii grele, 80000km/4ani normal La cumparare am primit de la dealer si o foaie cu reviziile care mentiona Cutie viteze: ulei 75W80 Cutie transfer ulei 80w90 Diferential (spate) ulei 75w90 sau 80W90 Acum, vin nedumeririle mele: - Din am gasit pe net, SAE80 nu e chiar acelasi lucru cu 80w90 de exemplu. Care ar fi diferenta si/sau compatibilitatea intre cele doua?? - Cum vi se par intervalele de schimb avand in vedere ca masina merge destul de des in 4x4 auto (all wheel drive) si vede ocazional (o data la 1-2 luni) drumuri de pamant pe la munte? - Pentru uleiurile de transmisie exista si un interval de timp la care trebuie schimbate, indiferent de nr de KM? (dupa cum e o traditie la uleiul de motor sa fie schimbat minim o data pe an) Multumesc anticipat pentru raspunsuri si sugestii:) Mitsubishi Outlander 2.2D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
al_eugen Postat Iulie 24, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2012 Re: Intrebari ulei pentru transmisie si diferentiale A trecut un an, am mai adunat info si am facut 2 revizii... Dupa 36000 km si 2 ani, uleiul din diferentialul spate a curs cu fulgi negri. Schimbat cu Mobil 80W90. Asta a fost in 2011. Anul acesta l-am schimbat din nou, era doar usor modificata culoarea (galben-maro in loc de galben verzui). In concluzie, pe asta il schimb anual. Din cutia de transfer, anul trecut a curs usor uzat, anul acesta curat. Ramane sa-l schimb la 2 ani. Din nou Mobil 80W90 In plus anul acesta (la 50000 km) am schimbat si uleiul cutiei de viteze - am mers pe original (DIAQUEEN 75W80). Vizual nu parea modificat dar incepusem sa aud destul de des cutia la schimbarea vitezelor. Ramane sa fie schimbat peste 3 ani din nou. Mitsubishi Outlander 2.2D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate