MihaiBasca Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Salutari, Ce parere aveti despre Hankook DynaPro MT RT03?Intreb pentru ca am cautat pe forum pareri avizate despre anvelopa asta si nu am reusit sa gasesc.Ma intereseaza mai ales in comparatie cu BFG MT KM2,am posibilitatea sa iau ambele variante la preturi apropiate si as avea nevoie de parerea celor care au sau au avut asa ceva.Anvelopele vor fi montate pe o Vitara,folosita pe asfalt in timpul saptamanii si in teren in weekend.Asta este profilul : [ATTACH=CONFIG]106824[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miu Postat Mai 25, 2011 Partajează Postat Mai 25, 2011 Re: Hankook DynaPro MT ? Personal nu am o parere fondata si nu sustin dacat ca arata bine ,ce pot sa-ti spun ,din auzite este ca multi le apreciaza atat ca pret cat si performante in teren Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Re: Hankook DynaPro MT ? Am eu si sunt ok. Se incarca destul de usor dar si descarca repede.Pe asfalt merg bine,nu uruie. Pretul e sensibil mai mic decat km2 si le-am luat pentru ca in decembrie au fost singurele mt-uri pe care le-am gasit. Una peste alta sunt multumit de ele. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiBasca Postat Mai 27, 2011 Autor Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: Hankook DynaPro MT ? Va multumesc pentru pareri:tk.Am si eu un prieten care a facut vreo 200000km cu asa ceva pe un Y61 (2 seturi la kilometrii astia),mi-a zis ca a avut probleme in zona intariturilor de pe laterale(au crapat anvelopele in zona respectiva-2 bucati deja),dar in rest doar lucruri bune despre ele...diferenta de pret unde le-am gasit eu este de aprox. 30RON/buc fata de KM2,deci nesemnificativa,inca mai analizez situatia,sa vad la ce ma hotarasc pana la urma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: Hankook DynaPro MT ? -profilul pare ceva mai light decat la KM2 -diferenta de pret e prea mica ca sa justifice experimentari Eu m-as incalta cu KM2 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiBasca Postat Mai 27, 2011 Autor Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: Hankook DynaPro MT ? Mda,si eu tind tot catre KM2....mai am timp sa ma gandesc pana luni-marti,cand va trebui sa iau o decizie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Mai 28, 2011 Partajează Postat Mai 28, 2011 Re: Hankook DynaPro MT ? Eu am mers cu de amandoua si Hankook si KM2 BFG. Teoretic ar fi cam aceeasi mancare de peste dar tine cont ca BFG are tehnologie mai noua si are peretii intariti deci si eu as merge tot pe BFG. KM2 am acum si sant destul de multumit. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiBasca Postat Iunie 20, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2011 Re: Hankook DynaPro MT ? Va multumesc tuturor pentru ajutor :tk,pana la urma se pare ca nu voi merge pe nici una din aceste variante,o sa imi fac 2 seturi de roti,unul cu (copii) simex,unul cu anvelope de asfalt....cred ca este cea mai buna varianta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Re: Hankook DynaPro MT ? Va multumesc tuturor pentru ajutor :tk,pana la urma se pare ca nu voi merge pe nici una din aceste variante,o sa imi fac 2 seturi de roti,unul cu (copii) simex,unul cu anvelope de asfalt....cred ca este cea mai buna varianta... Foarte corect. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 (editat) Re: Hankook DynaPro MT ? de vreo saptamana am incaltat-o (y61) cu anvelopele astea de la hankook si sunt fff multumit cum se comporta pe zapada, trage bine, franeaza bine, iar pe drum uscat nu fac zgomot, s-au echilibrat foarte bine pe fiecare roata a intrat in jur de 30 -40 gr plumb (ca la anvelopele de turisme) recomand cu incredere:1 Editat Ianuarie 28, 2012 de Nivaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Re: Hankook DynaPro MT ? Am avut personal KM2, KM1, Yokohama Geolander MT si acum DynaPro MT si cu toate am mers pe asfalt, zapada, gheata, piatra si noroi. Hankook DynaPro sunt de departe cele mai bune MT-uri cu care am mers. Desi foarte sceptic la inceput le recomand cu cea mai mare caldura celora care nu au nevoie de Simex. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 (editat) Re: Hankook DynaPro MT ? Salutare, Si eu am Hankook Dinapro Mt si sunt ok pentru iesiri mai soft. Nu se compara cu simex dar cu presiunea potrivita merg f bine, cu anvelope simex nu ai aderenta la franare cum ai cu un mt, mt-urile le poti folosi si la drum lung. Se uzeaza mai usor decat bf km2 , le poti folosi all seson. Editat Aprilie 7, 2016 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate