theorg13 Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 Am gasit filmuletul asta pe youtube. Masina asta incruciseaza foarte bine. [video=youtube;nsC4j9J-03o] Nu-i lucru mai al dracului pe lumea asta ca norocul altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 Re: Patrol Y60 interesant La prima vedere .... -fara bari stabilizatoare fata / spate -bratele fata sunt modificate -bara de directie modificata -niste amortizoare spate incredibil de lungi si rigide -arcurile fata/spate f moi si lungi ... -parca are si un usor bodylift consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Patrol Y60 interesant Tendoane fata home made cu articulatii sfericee Va spun ca dupa ce am rata finisul la 3 etape din cauza lor am renuntat la ele chiar daca ultimele erau deja din otel special ( nemaipunand la socoteala ca masina mea are numai 1600 kg si tendoanele mele erau din 2" astea sunt max 1 1/4-1 1/2" ) Inaltatoare sub arcuri de min 10 cm Puntea spate mutat mai in spate cu 6-8 cm Altfel masina merge bine dar ma indoiesc de fiabilitatea suspensiei 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Patrol Y60 interesant Ma aliniez si eu cu aceeasi concluzie . Imi trancane tendoanele , desi unibalurile sunt absolut noi . Pe linga faptul ca etansarea lor a fost o adevarata durere in cot .... Regret banii si timpul , dar voi aleza carcasele si voi presa bucse OEM .... La patrolul de mai sus toata suspensia e mult prea fragila , tendoanele fata sint prea imprastiate , se putea o linie mai strinsa pe linga punte , gen tendoane 'snake' . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Patrol Y60 interesant Masina este frumoasa pentru filmulete puse pe youtube, cu incrucisari si sprinturi, dar la lucruri serioase cum spunea si Unimog nu cred ca tine foarte mult. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: Patrol Y60 interesant Am gasit filmuletul asta pe youtube. Masina asta incruciseaza foarte bine. Arata bine clipul, dar masina e cam strutocamila ... uite aici un Patrol interesant: [video=youtube;wcsEBPC9-zk] Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate