krys4ro Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Tocmai am reusit sa inscriem un proiect in cadrul concursului Scoala lui Andrei, speram ca ideea noastra este una care sa primeasca finantarea necesara, pentru a reusi avem nevoie de cat mai multi sustinatori de aceea va rog sa ne votati. Cine stie, poate din iubitori de bicicleta vor deveni iubitori de motocicleta si apoi de 4x4, urmasii nostrii pe forum. Multumim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Iunie 1, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Proiect Scoala lui Andrei - Velo Club Muntenasii Am vazut ca multi au vizionat cererea noastra dar foarte putini ne-au votat. Chiar credeti ca nu merita proiectul nostru? http://scoala.taraluiandrei.ro/proiect/velo-club-muntenasii/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Proiect Scoala lui Andrei - Velo Club Muntenasii Hai ca am dat eu un vot da' n-am primit inca mail-ul de confirmare :):):) Bafta multa!!!! Am si eu o interbare...asa de curiozitate...... Care e dintre voi cu ciclismul?:):):) http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Proiect Scoala lui Andrei - Velo Club Muntenasii ....si de la mine un vot... multa bafta ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Proiect Scoala lui Andrei - Velo Club Muntenasii Un vot si de la mine. Bafta. LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Proiect Scoala lui Andrei - Velo Club Muntenasii multumim! cu ajutorul unor oameni cu suflet mare speram sa ajungem printre primele 11 echipe. Avem nevoie de aproape 2000 de voturi dar speram sa le strangem pana pe data de 9. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate