LAZ Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Am inceput modificarea suspensiei la M-ul meu si am in garaj urmatoarele :tendoane spate de LR Defender arcurile originale si V-ul de pe grupul spate.Tot la capitolul spate mai am tendoane de Discovery (mai groase),arcurile si V-ul care la prima vedere pare la fel cu cel de la Defender.Tendoanele o sa le pun pe cele mai mari insa nu stiu daca sa pun arcurile de Defender sau Discovery.Din ce am citit e o diferenta de mase intre una si alta de aproape 400kg.Eu avand motor de Bv(are vreo 500kg cu cutie)ma gandeam sa pun pe spate cele de Discovery si pe fata celelalte mai ales ca arcuri de fata nu am.Mi-ar prinde bine ceva informatii de la cei ce au mai facut modificari sau improvizatii atat la partea cu arcurile cat si la pozitionarea suportilor pe punte-sasiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Modificare suspensie Ims studiaza suspensia tip monolink s-ar putea sa iti placa http://www.phnet.fi/public/mika.jussilainen/gazversio1rakentaminen.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Iunie 1, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Modificare suspensie Ims Pentru un proiect de extrem merge dar eu vreau modificarea de suspensie avand in vedere ca cele de LR le-am primit iar cele de pe M sunt prea tari .Am mai observat o diferenta importanta cred,puntea spate la mine e cu planetarele egale deci grupul e montat central fata de la LR unde exista o diferenta care permite amplasarea centrala a pivotului V-ului.Cat a-si putea 'fura' din centrare si ce inseamna in functionarea V-ului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Modificare suspensie Ims aici nu merge cu furatul centrul ramane la centru oricum articulatia vine sub cardan nu te incurca pozitia diferentialului daca tot ai deja bratele si piesele adunate , copiaza o suspensie clasica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate