bob_cox Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Din nou in suferinta fratilor!la ultima iesire cu maretul m s a blocat caseta!la demontare surpriza inauntru varza din rola s au spart bilele iar melcul e cu cimentarea varza!sunt disperat fiindca sunt imobilizat si nici idei nu mai am Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenicu Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Ajutor caseta ims!!! Se potrivesc piesele din caseta de ARO ARO M 461c IF 66 KKK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlady_V Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Ajutor caseta ims!!! Poate spui si de ce piese ai nevoie, eu am piese ptr caseta si mai am si o caseta ok si mi-s de dat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Mai 31, 2011 Autor Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Ajutor caseta ims!!! Se potrivesc piesele din caseta de ARO pai daca s-ar potrivi piesele din caseta aro ar fi super,asta m-ar scoate un pic din impas fiindca sigur as gasi un donor!am nevoie cam de tot interiorul fiindca rola s-a dus(au sarit de sub ea bilele pe care se invarte)insa in momentul in care am desfacut-o am observat ca era uzat si melcul(cimentarea era ciobita in mai multe locuri) Daca ziceti ca melcul si rola se potrivesc de la aro voi incerca sa localizez una si sa vad daca sunt identice sau doar "seamana"!:tk Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Iunie 1, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Caseta directie IMS - probleme !!! azi m-am interesat de compatibilitatea pieselor din caseta aro si am aflat ca si casete aro(mecanice) sunt mai multe tipuri:old!despree asta ce stiti? Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Iunie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Caseta directie IMS - probleme !!! nu stie nimeni ce fel de caseta aro ar trebui sa caut pt a mi se potrivi piesele la m?-help please!!!!:hl Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Caseta directie IMS - probleme !!! Din cate stiu eu cred ca sunt compatibile casetele de pe aro cu cele de ims.....dar de ce nu pui una de aro? sa nu te m-ai complici sa o faci pe cea de pe M.... Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Caseta directie IMS - probleme !!! Sau daca ai ceva banuti poti sa iti puii un servo...este cel mai bine.....nu te m-ai chinui sa tragi de volan.....nu iti mai rupe degetele daca dai intr-un hop sau pietre.... Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Iunie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Caseta directie IMS - probleme !!! as pune servo cu tot dragul insa nu as putea avea incredere totala in lucrare doar daca as fi asistat indeaproape de catre cineva care a mai facut lucrarea si merge ok!referitor la compatibilitatea casetei mecanice aro-m din cate am inteles se potivesc doar partile componente(rola si melc) nu poti sa pui caseta aro ca atare doar daca tai si sudezi!In lipsa cuiva care sa ma asiste/verifice in montarea servoului cea mai simpla rezolvare ar fi gasirea unui donor aro pt melc si rola in caseta de m! Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Caseta directie IMS - probleme !!! Poi si nu sti pe nimeni pe acolo sa stea in compania ta sa puneti servo-ul? ar fi cel mai bine asa.....sa dai bani la mecanici care nu te lasa sa te uiti nu are rost... Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 (editat) Re: Caseta directie IMS - probleme !!! prblemele cu caseta de ims sunt cunoscute la o uzura mare tinde sa se blocheze la viraj maxim, daca se sperg bile... se strica de tot am 2 casete de ims pentru piese, nu sunt grozave dar cred ca se pot repara da-mi pe pm o adresa si o sa iti trimit una gratis repet, nu e functionala, dar posibil ca piesele in ea sa fie mai bune decat ce ai tu platesti transportul doar...asa ca poate merita Editat Iunie 7, 2011 de Astral forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Iunie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Caseta directie IMS - probleme !!! pt servo ar trebui ajutorul cuiva care a ma facut o data exact acelasi lucru fiindca in caz contrar treaba e cam pe "bajbaite" si cu directia si frana e cu emotii!soimule iti multumesc mult,ti-am trimis pm,sper ca l-ai primit eu nu pot verifica fiindca l-am trimis de pe telefon iar pe pc nu imi arata!:2dr Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat Septembrie 11, 2011 Partajează Postat Septembrie 11, 2011 Re: Caseta directie IMS - probleme !!! salut,eu am montat o caseta servo de bmw seria5 daca vrei fac poze cat mai in detaliu si iti trimit,este destul de usor de montat si merge brici plus ca scapi de cursa moarta din volan Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Septembrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: Caseta directie IMS - probleme !!! as fimfoarte multumitor,am reparat caseta veche insa as pune servo intr-o clipita daca as avea ocazia.Daca ai avea rabdare sa imi dai niste detalii ar fi super!:h5:h5 Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady fulga Postat Septembrie 14, 2011 Partajează Postat Septembrie 14, 2011 Re: Caseta directie IMS - probleme !!! ii poti pune o caseta de directie de aro numai ca trebuie sa ii schimbi si levierul de directie si mai trebuie sudat pe sasiu o ureche asa am eu pe al meu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Septembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Caseta directie IMS - probleme !!! am luat in considerare si caseta aro insa daca tot ma anjajez la lucrare as cauta cea mai fiabila solutie...cu caseta servo de aro inca nu m am intalnit,nu stiu cat sunt de ok! Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate