Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

problema ABS Pajero Classic

pasek

Postări Recomandate

Salut, mi s-a aprins becul la ABS acum vreo saptamina si nu vrea sa se stinga cu nici un chip. Am cautat detalii despre diagnoza cu ajutorul becului din bord si nu a mers... a reusit cineva sa obtina un cod de eroare prin aceasta metoda?

Mentionez Pajero Classic 2.5 2002

Multumesc

Editat de Tavi D.
In rest we are the best!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: problema ABS

Dai bine cu un spray degripant, cate o roata jos pe rand daca nu ai alta posibilitate.

Vezi cum sunt prinsi, nu stiu exact la modelul tau dar in general intra pe o camasa si nu sunt prinsi cu nimic sau cu un singur surubel.

Scoti cu mare grija, ii cureti bine.

Pe urma bagi o surubelnita cu o carpa infasurata pe ea (atat cat iti permite gaura in care intra senzorul) stergi bine acolo, pe urma invarti putin pe roata sa se curete si partea pe care citeste senzorul.

Pui la loc si cam asta e.

Link spre comentariu

deoarece am inteles ca e greu sa dai senzorii jos intr-o singura bucata, am tot aminat aceasta operatiune. Azi mi-am luat inima-n dinti dar la o inspectie vizuala am gasit unul dintre fire intrerupt; l-am cirpit dar tot nu se stinge becul de ABS. Am desfacut bateria si apoi am incercat si varianta din manual cu apasarea frinei de 10 ori... Vreun sfat?

Multumesc anticipat

In rest we are the best!
Link spre comentariu

nu s-a stins asa ca banuiesc ca mai este si alta problema :(

acum citeva zile s-a bulit din nou releul de incarcare schimbat de nici doua luni... din pacate eu si Mitzi trecem printr-o perioada dificila a vietii si colaborarii noastre ... :grin:

In rest we are the best!
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

n-am reusit sa obtin un dignostic cu ajutorul becului din bord, masina e la mecanic care ii monteaza si un alternator nou nout ; azi ar trebui sa fie gata... va tin la curent

In rest we are the best!
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare