pasek Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 (editat) Salut, mi s-a aprins becul la ABS acum vreo saptamina si nu vrea sa se stinga cu nici un chip. Am cautat detalii despre diagnoza cu ajutorul becului din bord si nu a mers... a reusit cineva sa obtina un cod de eroare prin aceasta metoda? Mentionez Pajero Classic 2.5 2002 Multumesc Editat Martie 31, 2012 de Tavi D. In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: problema ABS Primul pas ar fii sa cureti cei 4 senzori de la roata. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Iunie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: problema ABS cum sa fac ? ii dau jos sau merg curatati pe masina? In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: problema ABS Dai bine cu un spray degripant, cate o roata jos pe rand daca nu ai alta posibilitate. Vezi cum sunt prinsi, nu stiu exact la modelul tau dar in general intra pe o camasa si nu sunt prinsi cu nimic sau cu un singur surubel. Scoti cu mare grija, ii cureti bine. Pe urma bagi o surubelnita cu o carpa infasurata pe ea (atat cat iti permite gaura in care intra senzorul) stergi bine acolo, pe urma invarti putin pe roata sa se curete si partea pe care citeste senzorul. Pui la loc si cam asta e. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Iunie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: problema ABS multumesc o sa incerc in cel mai scurt timp! In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: problema ABS deoarece am inteles ca e greu sa dai senzorii jos intr-o singura bucata, am tot aminat aceasta operatiune. Azi mi-am luat inima-n dinti dar la o inspectie vizuala am gasit unul dintre fire intrerupt; l-am cirpit dar tot nu se stinge becul de ABS. Am desfacut bateria si apoi am incercat si varianta din manual cu apasarea frinei de 10 ori... Vreun sfat? Multumesc anticipat In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: problema ABS Incearca sa mergi cativa km (2-3) si daca de la acel fir era problema o sa se stinga becul. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Iunie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2011 Re: problema ABS nu s-a stins asa ca banuiesc ca mai este si alta problema :( acum citeva zile s-a bulit din nou releul de incarcare schimbat de nici doua luni... din pacate eu si Mitzi trecem printr-o perioada dificila a vietii si colaborarii noastre ... :grin: In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Scorpion DSI Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: problema ABS ceva vesti cu senzorii ABS? sa auzim de bine! La cat mai multe ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Iulie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: problema ABS n-am reusit sa obtin un dignostic cu ajutorul becului din bord, masina e la mecanic care ii monteaza si un alternator nou nout ; azi ar trebui sa fie gata... va tin la curent In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pasek Postat Septembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: problema ABS am reusit!!!...:banana la un tester s-a sters codul de eroare si apoi nu s-a mai aprins becul In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate