Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jeep owners meeting

macfero

Postări Recomandate

Re: Jeep owners meeting

Salutari tuturor,

Reusesc acum sa-mi spun si eu parerea. Ca si majoritatea participantilor, cred ca a fost super si in nici un caz nu regret mica vacanta la Codlea. Totusi, cred ca orice parere critica nu trebuie sa ne deranjeze, chiar daca vine din partea unor neparticipanti, cum este Pitonul. In fond, impresia daca o intalnire a iesit bine sau nu, nu poate fi decat subiectiva. Depinde de asteptarile fiecaruia. In cazul nostru, se pare ca toti ne-am simtit bine. Si sper sa ne mai vedem.

Imi pare rau ca nu am avut cu noi si un "carcotas" ca Pitonul, despre care nu cred ca e rau intentionat sau "invidios" ca nu a participat. Are doar alte asteptari. Beauty is in the eye of the beholder.

PS. Ionut, multumin pt poze.

Da. Un fin observator ! Din pacate masina mea era in service, motiv ptr. care nu aveam cum da cu subsemnatul la Codlea. Povestea cu worldscape meeting nu era ca-si face reclama la afacerea lui, ci ca este organizarea lui, adica nu este nimic organizat. Am avut buna credinta ca toata lumea il cunoaste, dar nu a fost asa. Regretam exprimarea . Felicitari ptr. reusita evenimentului.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 279
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da. Un fin observator ! Din pacate masina mea era in service, motiv ptr. care nu aveam cum da cu subsemnatul la Codlea. Povestea cu worldscape meeting nu era ca-si face reclama la afacerea lui, ci ca este organizarea lui, adica nu este nimic organizat. Am avut buna credinta ca toata lumea il cunoaste, dar nu a fost asa. Regretam exprimarea . Felicitari ptr. reusita evenimentului.

Poate vei reusi sa ajungi la urmatoarea intalnire si dupa mai discutam despre....organizare.

Nici nu cred ca sa asteptat cineva la o super organizare:grin:, a fost doar o simpla intalnire intre cativa posesori de Jeep!!!

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

pitonul: buna ta credinta nu a functionat, se pare. dar daca veneai, adica daca nu ai fi avut masina in servive, ce s-ar fi schimbat pentru noi ceilalti?

si oresti a zis ca vine, dupa care "s-a" ras de noi.

poate imi explicati, eventual pe PM, care e faza...

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Poze de care stim, placut, vazut si noi?

:old

Ps: alta iesire prieteneasca jeep

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.218262404900360.52533.122381367821798&type=1

Editat de ipampu

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

http://www.jeepromania.ro

Link spre comentariu

arata bine...doar ca este cu ceva mai muta piatra decat la noi...si mai multe masini....

lasa caci o sa crestem noi mari :wink:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Mie imi pare rau ca nu am ajuns - am cam uitat si n-am intrat de atata vreme.. Pacat ca nu m-am vazut cu HeavyD care stie atatea tehnice.

V-as fi aratat ce frumos curge radiatorul meu, lipitura de la concursul de la Arad a tinut juma de an (poxilina sa traiasca).

Macar la urmatoarea sa vin.

Link spre comentariu

si pe mine m-au sunat cei de la top gear, dar eu nu aveam decat poze cu irlandezul tractat si nu am vrut sa-l supar:ha::ha::ha:

Salut, cum sa ma supar daca ma faceai vedeta de top gear?:grin:

Am schimbat Grand-ul pe un Cherokee gata modificat.....acum am sa pot si eu tracta la randul meu:banana.

Maine merg sa cumpar revista!

Bafta

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

Am cumparat revista...... am citit articolul......felicitari d-le Alexandru ;)

PS: m-am intersectat cu tine vineri cand mergeam spre Bucuresti si duminica cand te intorceai tu in capitala, dar eram cu cealalta masina si nu m-ai fi putut remarca. Presupun ca ai fost la Buzau, nu ? Asta daca intradevar tu erai....

Daca te lasi de femei, baut si de fumat nu inseamna ca vei trai mai mult, ci doar timpul va trece mult mai greu...
Link spre comentariu

A aparut Top Gear de oct , sii in pagina a 10-a in partea dreapta este articolul cu intilnirea de la brasov.

Alex

daca nu e cu suparare cand se poate si ai timp poti face o poza ceva mai clara nu de alta dar o putem folosi drept material cand mai discutam cu unii si altii de la Autoitalia sau Chrysler legat de viitoarele discutii pe marginea Jeep Club Romania.

Multumesc

Ionut

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

Link spre comentariu

Am cumparat revista...... am citit articolul......felicitari d-le Alexandru ;)

PS: m-am intersectat cu tine vineri cand mergeam spre Bucuresti si duminica cand te intorceai tu in capitala, dar eram cu cealalta masina si nu m-ai fi putut remarca. Presupun ca ai fost la Buzau, nu ? Asta daca intradevar tu erai....

... Da asa este eram cu wranglerul , dar nu eram eu la volan ci sotia ... mai o saptamina de stat pe tusa.:al

Link spre comentariu

Alex

daca nu e cu suparare cand se poate si ai timp poti face o poza ceva mai clara nu de alta dar o putem folosi drept material cand mai discutam cu unii si altii de la Autoitalia sau Chrysler legat de viitoarele discutii pe marginea Jeep Club Romania.

Multumesc

Ionut

Salut Ionut , pai ce poza sa fac iti dau direct revista respectiva , aceesi idee am avut si eu inainte de a trimite articolasul de al folosii unpic ca sii o promovare ....

Link spre comentariu

Aseara am citit si eu articolul printre articolele statului Jeep Club Romania.

Mi l-a arata Alin-Jeep si azi nu am apucat sa trec pe la colt sa mi-o iau si eu!

Buna treaba si bine ca am fructificat un loc undeva intr-o revista de specialitate!

Ionut

PS: poate mai am noroc maine de dimineata sa pun mina si eu pe revista cu pricina !

Link spre comentariu

Jeep Owners Meeting - 2 !!!

Ce parere aveti, mai facem una anul asta ?

Pe data de 11 sau 12 dec 2011 va avea loc "Imotmoliada", eveniment organizat de AS Club 4x4 Bucuresti in zona Frunzanesti - Fundeni.

Saptamana trecuta am primit o invitatie de participare cu titlu GRATUIT pentru viitorii "membrii" ai Jeep Club Romania.

ATENTIE !!! Intalnirea de mai sus, va fi organizata sub egida FRAS, si va avea si sectiune de Standard respectiv posibilitatea desfasurari unor intalniri private: Land Rover Meeting, Jeep Owners Meeting....

... deci se va putea participa cu orice fel de JEEP indiferent de pregatirea si echiparea masinii ...deci se poate si cu anvelope de strada.... IMPORTANT este sa ne intalnim, sa schimbam opinii si sa povestim la un pahar de "suc" fiert :wink:

Deci cine este posesor de Jeep si doreste sa participe la aceasta intalnire va rog sa sbscrieti aici pt. a va putea emite legitimatiile de participare si de a vedea care este numarul de masini cu care putem fi prezenti.

Cu stima,

Laur aka worldscape

Editat de worldscape

Link spre comentariu

rectificare... 10 sau 11 decembrie !!! :grin:

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

I'm in pentru iesire Laur!

Vizitati si Share-uiti

JeepClubRomania pe facebook

:-))

Ionut

Editat de ipampu

Link spre comentariu

vin si eu cu atv pe senile. :ha:

razi tu oresti dar nici cu tancul ala mare al tau nu treci prin nametii care sunt in zona aia,anul trecut in acea zona nu am reusit sa trec ca erau nameti de 3 m si vole blocate la intrare in sate...

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare