Gabriel Banica Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 (editat) De citeva zile aeroterma nu mai merge pe poz 1, 2 si 3, merge numai pe 4!!! Defectul este de la rezistenta "rezistor pack" care se defecteaza si aeroterma va merge numai pe "direct" la poz4. Am crezut mai intai ca trebuie rebobinata dar, spre surprinderea mea colegii electronisti m-au asigurat ca piesa defecta din tot ansamblul este numai termicul din virf care, undeva in jur de 200 grade C deschide circuitul -pentru protectie- dar, dupa ce oboseste va "ramine deschis". Prin urmare am lipit (destul de grosolan) peste el o punte de cositor care l-a scurtcircuitat si care ar trebui sa se topesca tot pe la 200 grade C in caz de supraincalzire... Acum functioneaza normal!!! As prefera totusi un alt "rezistor pack". Stie cineva de unde as putea lua altul? Editat Iunie 6, 2011 de Gabriel Banica Freelander Td4, 3 usi, 2003, aut (sotia) Discovery 2 TD5, 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Problema aeroterma Freelander 1: functioneaza numai pe poz 4!!! Catalin (LandAtelier) - am comandat acum ceva timp si am dat undeva la 2 mil (parca 180 RON dar nu mai stiu exact, nu garantez) Pe eBay e undeva la 30 lire + transport ... 5x3...15 +transport... tot acolo iesi. Abia scrisesem informatia asta aseara pe alt topic - cel cu diverse probleme la diverse Freelandere. Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Problema aeroterma Freelander 1: functioneaza numai pe poz 4!!! Sau daca vrei sa surubaresti tu http://cgi.ebay.co.uk/Freelander-Rezpax-Heater-Resistor-Pack-Repair-Kit-/130492736312 Lifetime waranty. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin.vn Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Problema aeroterma Freelander 1: functioneaza numai pe poz 4!!! Am aceeasi problema la un Freelander din 98, ce trebuie sa demontez ca sa ajung la rezistorul asta care trebuie schimbat ca sincer nici nu stiu pe unde sal caut, initial crezand ca e in spatele butonului care regleaza treptele la aerotema , am demontat acolo si nam gasit nimic asemanator. La aeroterma cum se ajunge, se demonteaza grila de la stergatoare cumva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Problema aeroterma Freelander 1: functioneaza numai pe poz 4!!! Piesa care trebuie schimbata este locata in partea din dreapta jos a aerotermei, in spatele tubului gofrat ce face legatura intre aeroterma si AC ( la picioarele pasageruli din dreapta fata), in locasul dreptunghiular. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin.vn Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Problema aeroterma Freelander 1: functioneaza numai pe poz 4!!! multumesc foarte mult, presupun care are vreun cablu legat de ea ca e o piesa electrica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Problema aeroterma Freelander 1: functioneaza numai pe poz 4!!! Are doar cablu cu mufa de conectare. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bazzzilu Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Re: Problema aeroterma Freelander 1: functioneaza numai pe poz 4!!! Am avut si eu problema asta, am rezolvat chiar eu problema cu niste sarmulite de diferite grosimi si rezistenta. mai exact pt treapta 1 am folosit un arc de la un pix, iar pt 2 si 3 o sarma neagra de dulgher, merge foarte bine. ideea e sa fie o sarma cu rezistenta mai mare(sa nu fie un conductor bun) am vazut undeva ceva kit de reparatie cu cele 3 sarmulite spiralate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate